Skip to content

8 Comentarii

 1. Ludmila Doina
  octombrie 28, 2011 @ 1:53 pm

  „…poţi să fii înconjurat de sute de oameni, să îi urmezi în tot crezând că astfel le arăţi loialitatea, prietenia, încrederea şi să te simţi mai singur că niciodată, pentru că în timp observi că [b]se pierde totul, deoarece nu primeşti nimic înapoi. [/b]”

  Nu se pierde nimic, doar ca rasplata vine din Alta parte, insutit.

  Un articol foarte bun pentru [b]volumul[/b] pe care vreti sa-l scoateti, [b]o idee exceptionala.[/b]

  FELICITARI !

  Reply

 2. Georgel Chiriac
  octombrie 28, 2011 @ 2:25 pm

  Bravo Lili!:-bd
  E unul dintre cele mai frumoase articole pe care le-am citit pe acest site:D

  Reply

 3. Lilii
  octombrie 28, 2011 @ 4:44 pm

  Am scris din greseala „Hristos cea adus…” =>” ce a adus”,cred ca s-au mai strecurat cateva greseli,de obicei nu fac greseli gramaticale dar daca mi-au mai scapat(din lipsa de atentie,scris prea repede,oboseala,etc.)va rog frumos sa le corectati.:)

  Reply

 4. Lilii
  octombrie 28, 2011 @ 4:47 pm

  Multumesc pentru aprecieri si le multumesc admin-ilor pentru ca mi l-au publicat.!:)
  Ludmila, in acel fragment ma refeream la persoanele care nu iti sunt prieteni in adevaratul sens al cuvantului,la persoane care vor sa te atraga de partea lor(de obicei anturajul gresit,rau)si tu le oferi totul(prietenie,incredere) pt ca-ti doresti cu ardoare sa fii in grupul lor si vezi ca ei nu-ti ofera nimic atunci se pierde acea „prietenie” in care (doar) tu crezi si iti dai seama ca de fapt nu e nimic,ca tu oferi totul,dar nu primesti nimic,ca mai bine ai oferi unor persoane care ar aprecia acest lucru,nu unor persoane care vor doar sa-i copiezi in lucrurile rele.

  Reply

 5. Ludmila Doina
  octombrie 28, 2011 @ 11:20 pm

  Lili
  Nu este asa de grav daca nu primesti nimic, daca tu ai daruit totul. Asta este mai important. Unii nu stiu sa daruiasca, altii nu pot, iar altii nu au ce darui. Important este ca tu sa poti sa daruiesti totul. Este fascinant acest lucru, si maret inaintea lui Dumnezeu. Iar in ce-i priveste pe ceilalti, indiferent cum sunt, toti merita catusi de putin.
  Dureros cu adevarat este doar atunci cand esti tradat, dar nerecunostinta o mai trecem cu vederea.

  Oricum, mi-a placut mult articolul tau

  Reply

 6. Edy
  octombrie 29, 2011 @ 6:53 pm

  eu sunt cine sunt eu sunt cum mo facut Dumnezeu parerea altora nu ma intereseaza ce spune lumea despre mine indiferenta ii foarte buna

  Reply

 7. Lilii
  octombrie 29, 2011 @ 7:38 pm

  Edy-ai pus punctul pe „i”.;)

  Reply

 8. James Arthur
  mai 12, 2014 @ 9:35 pm

  Doamne Ajuta! nu stiu la ce postare sa adaug urmatoarea mea intrebare( traire) asa ca am ales aici si sper sa primesc cateva raspunsuri chiar daca e mai veche postare. Anul acesta implinesc 26 de ani si daca ar fi sa imi analizez viata pana la varsta asta nu stiu daca am facut mai mult rau sau mai mult bine ,insa le-am facut pe amandoua. nemultumirea mea e legata de mine: eram foarte atent cu cei din jurul meu si ma duceam deseori la biserica si ma rugam si vorbeam frumos si ma si spovedeam. ma duceam la biserica ca sa ii multumesc lui Dumnezeu pt tot ce a facut pt mine: ca am intrat la scoala militara ,ca am luat permisul + multe altele . inainte de culcarea spuneam rugaciuni,ma inchinam si ma trezeam binedispus. insa de un an si ceva observ cum usor usor ma schimb si devin mai rau ,daca pot sa folosesc termenul asta: nu mai am aceeasi ambitie,sunt mai lenes,mai nervos ,am inceput sa vorbesc mai urat ,ceea ce inaintea nu prea faceam, abia daca ma inchin cand trec pe langa biserica,la biserica nu am mai fost demult chiar daca ziceam ca : ”Doamne daca iau permisul sau altceva o sa merg zi de zi la biserica sa iti multumesc” .efectiv nu stiu ce se intampla cu mine ,cert este ca si lumea din jurul meu spune ca sunt altfel . oare se poate schimba omul asa fara motiv sau am patit ceva si nu imi dau seama care e lucrul pt care m-am schimbat? cateva sfaturi sau raspunsuri mi-ar fi de mare folos. va multumesc frumos

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *