Nicoleta: „Am spus ‘nu sex’ pe motiv religios, teama de pacat si iad

Oameni buni ce pot sa zic, sunt foarte interesante aceste discutii mai ales pentru noi tinerii. Am aproape 19 ani si ii multumesc Lui Dumnezeu ca m-a intarit sa nu pic la insistentele fostilor mei prieteni de fiecare data cand imi faceam un prieten. Nu trecea nici macar o saptamana sau doua ca incepeau sa imi bata apropouri sa ma culc cu ei, iar unii mi-au zis asta in fata direct. Nu acceptam si alegeam sa ma despart de ei…desi la ultima relatie a fost destul de greu sa ma despart. Aproape ca m-a convins sa ma culc cu el, voiam sa ma risc sa il iau la mine acasa…hm „la mine acasa”…fals ..in casa parintilor mei…sa ma ofer pe tava asa cum dorea, dar ma retinea totusi faptul ca nu era asa atent cu mine.

Ma trata cu indiferenta iar in timp am observat ca nu era indiferenta la el ci nesimntire intentionata asa ca am pus punct relatii cu el iar la scurt timp mi-a marturisit ca el avea prietena care ii oferea tot ce isi dorea, dar ea fiind plecata din oras la o facultate nu mai era langa el sa ii faca toate pofetele la orice ora si a inceput sa faca tot posibilul sa ma cucereasca pe mine crezand ca sunt o vagaboanta la fel ca toate fetele pe care le cunoaste el…

Un alt motiv pentru care am spus „nu sex” a fost motivul religios, teama de pacat si iad, onoarea familiei…si daca zic onoare poate multi se vor gandi ca sunt vreo fata de cine stie ce bogatas si cucoana…Nu. fals! Am parintii normali, nu prea credinciosi din pacate…suntem oameni ce traim in zona rurala…pur si simplu normali.

De multe ori mai vorbesc cu colegele mele si s-a ajuns la concluzia ca am ramas singura fata virgina din clasa…si cum pana in clasa a 12 ma imbracam foarte ciudat pentru ca imi place muzica rock. Toti ma considerau diferita…dar acum ma imbrac normal si spunandu-le colegelor mele ca eu sunt inca virgina…am preferat sa spun eu singura…„tot diferita de voi am ramas”..asa mi-a placut mie sa fiu mereu..ma simt mandra de mine.

Am avut gandul de a pacatui dar la fel ca restul crestinilor, m-am spovedit in ideea ca Dumnezeu ma va ierta si ma va intari sa mai rezist si de acum incolo. Prefer sa imi fac relatii peste mari si tari, sa am garantia ca voi ramane pana in noaptea nuntii… fata lui tata si mama …exact asa cum m-au facut la nastere..fecioara! Momentan ma incred in relatie cu un tip din Indonezia..e de alta religie din pacate…dar respecta cu strictete fecioria si ei….iar daca va fi ca el sa fie alesul meu, asta inseamana ca va fi al meu pentru ca imi va alege tara si religia, daca nu..„Doamne tine-ma tare pentru orice eventualitate..pana la urmatorul fecior”!

Dumnezeu sa va Binecuvanteze!

Nicoleta, eleva, clasa a 12-a

(Visited 1 times, 1 visits today)