Skip to content

13 Comentarii

 1. omp
  mai 28, 2010 @ 9:48 am

  Tanti Roz: „Sunt plină de iubire, Doamne, parcă mă arde pe dinăuntru, mi-a dăruit (Oscar) atâta, încât să-mi ajungă pentru toţi anii de-acum încolo.” Superb!!!

  Reply

 2. ionutz
  mai 28, 2010 @ 2:39 pm

  Vai si eu am citit-o!!!

  Reply

 3. adriana
  mai 28, 2010 @ 3:18 pm

  Imi voi cumpara si eu cartea si sper ca toti cei care o vor citi sa isi indrepte pasii si rugaciunile si spre copiii bolnavi de cancer din spitalele noastre, pentru ca ei si parintii lor sunt adevarati mucenici.

  «Numai Dumnezeu are voie să mă trezească.»…m-au trecut fiorii.

  Cosmina Paun, adolescenta care a plecat la Domnul in data 26 ianuarie, avea si ea un motto tinut la vedere:

  “Eu si Domnul meu, nedespartiti pentru vesnicie”.

  O doamna inimoasa, Olga, presedintele Asociatiei P.A.V.E.L., impreuna cu colaboratorii, incearca de 14 ani sa aduca o raza de soare pentru acesti copii internati la Fundeni si Budimex.

  Daca doriti sa ii intindeti o mana de ajutor, o puteti suna la nr. 0735.526.962

  Cum am vazut-o eu pe Cosmina in ultimele 9 luni, puteti afla de pe blogul:
  COSMINA, PARTE SI DIN VIATA MEA

  Reply

 4. Crengu
  mai 28, 2010 @ 3:31 pm

  Ce frumos, asta-i piesa in care joaca Oana Pellea, la teatrul Bulandra! Pacat ca nu am ajuns inca sa o vad!…

  Reply

 5. RDF
  mai 28, 2010 @ 3:31 pm

  Impresionant articol! Asadar, suntem datori a ne da seama „cat de scurt este timpul acestei vieti si cat de nemarginita este vesnicia!”(din Rugaciune pentru mantuire)…Trebuie sa traim astazi ca si cand am muri maine…iar Dumnezeu sa ne fie mereu alaturi! Fiti binecuvantati!

  Reply

 6. daniela
  mai 29, 2010 @ 8:01 am

  e minunata cartea,noua ne-a citit-o profesorul de religie la ora!

  Reply

 7. gabriela
  mai 29, 2010 @ 4:47 pm

  Multumesc pentru comentarii! Sper sa o citeasca cat mai multe persoane si sa fie de folos. P.S: Daniela, inveti intr-un liceu din Brasov?

  Reply

 8. daniela
  iunie 2, 2010 @ 8:39 am

  da:D…am invatat

  Reply

 9. gabriela
  iunie 2, 2010 @ 5:15 pm

  La ce liceu si cine ti-a fost profesor? Daca nu sunt prea indiscreta..

  Reply

 10. adriana
  iunie 2, 2010 @ 6:54 pm

  Un alt fragment:

  Spitalul e un loc grozav de simpatic unde sunt o mulţime de oameni mari întotdeauna plini de voie bună şi care vorbesc în gura mare, cu mormane de jucării şi multe tanti roz care nu aşteaptă decât să se joace cu copiii, şi unde prieteni ca Bacon, Einstein sau Pop Corn îţi sunt în orice clipă la îndemână. Ce mai, spitalul e nemaipomenit cu condiţia să fii un bolnav care le face plăcere celor din jur.

  Or, eu nu le mai fac plăcere. De când cu grefa de măduvă văd eu bine că nu mai fac plăcere nimănui. Dimineaţa când mă examinează, doctorul Düsseldorf pare să n-aibă nici cea mai mică tragere de inimă, se vede că-i decepţionat. Se uită la mine fără să zică o vorbă, de parcă i-aş fi greşit cu ceva. Or, trebuie să ştii, dragă Dumnezeu, că eu mi-am dat toată silinţa la operaţie; am fost cât se poate de cuminte, i- am lăsat să mă adoarmă, mi-am luat toate doctoriile şi nici măcar n-am ţipat când m-a durut. Sunt zile când mai-mai i-aş zice de la obraz că la urma urmei poate el, doctorul Düsseldorf, cu sprâncenele alea negre ale lui, e de vină că n-a reuşit operaţia. Dar, când mă uit la mutra lui amărâtă, parcă nu-mi mai vine şi toate ocările mi se opresc în gât. Ba chiar cu cât doctorul Düsseldorf tace, privindu-mă cu ochii lui de câine bătut, cu atât mă simt mai vinovat. Îmi dau seama că nu sunt un bolnav cum trebuie, ci unul din ăia care-i împiedică pe oameni să creadă că medicina e o chestie formidabilă.

  Reply

 11. daniela
  iunie 2, 2010 @ 7:18 pm

  Andrei Muresanu. prof Tudor Adrian:-) de ce?

  Reply

 12. gabriela
  iunie 10, 2010 @ 7:12 pm

  pentru Daniela…..
  IL cunosc pe profesorul tau; E sotul meu.:D Ne bucuram foarte mult ca iti mai amintesti de aceasta carte!

  Reply

 13. daniela
  iunie 12, 2010 @ 3:33 pm

  ce frumooooos 😀 nu ma asteptam la asta. chiar mi-a placut mult cartea si foarte buna ideea de a ne-o citi la ora…sper ca le-o citeste sau macar le-o recomanda si celorlalti elevi. Doamne ajuta si numai bine!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *