Skip to content

4 Comentarii

 1. Alexandru
  august 10, 2009 @ 7:56 pm

  „problemele, tristeţile, deznădejdea de la mine vin, şi eu le transmit mai departe la cei din jurul meu.”
  Psihiatrul ortodox Dmitrie Avdeev ne avertizeaza…mare atentie la duhul rau care ne loveste mintea prin flancuri si nu frontal(zic astfel fiindca se da o lupta cu constiinta noastra)
  Si tot el ne invata ca nu suferim din pricina gandurilor noastre ce sunt produse de mintea noastra,cat suferim din cauza satanei care vine fte subtil.Trebuie sa facem eforturi de a ne da seama cand un gand e de la noi sau cel rau ne loveste-n gandire. Pt asta trebuie sa avem mintea treaza(trezvia mintii)si sa ne rugam.
  Doamne lumineaza-ne!

  Reply

 2. adriana
  august 10, 2009 @ 8:50 pm

  O rugaciune foarte simpla, dar care face minuni: “Doamne binecuvinteaza pe…” .

  Binecuvantarea face minuni, trebuie sa ii binecuvintam pe toti oamenii din viata noastra, si daca se poate pe toti oamenii din lume, si sa binecuvantam tot pamantul acesta, in orice moment in care ne aducem aminte, sa binecuvantam, ca innoiasca Domnul toate prin Cuvantul Sau…. Binecuvantarea de la maicuta Siluana am invatat-o, Domnul sa-i dea sanatate si sa o apere de tot raul!!

  De atatea ori citisem in Biblie ca trebuie sa binecuvantam, dar abia cand am aflat acelasi lucru de la maicuta mi s-au deschis ochii si am inteles cat este de important… Si sunt atatia oameni la care li s-a schimbat toata viata in bine datorita acestei binecuvantari… Aduce mare bucurie si liniste!

  De exemplu, aveti la servici un coleg nesuferit care va face zile amare, sau un prieten care va cam necajeste, si nu mai puteti sa-l suferiti, etc, etc in cazuri din acestea, ajuta foarte mult rugaciunea: „Doamne binecuvinteaza-ne pe amandoi ca sa putem sa ne intelegem si sa putem lucra impreuna in pace. Doamne binecuvinteaza-ne pe amandoi si ajuta-ne sa ne putem iubi dupa cum ne-ai cerut tu sa iubim, chiar si pe vrajmas… Doamne binecuvinteaza-ne ca sa putem iubi! Doamne binecuvinteaza-ne” Si tot asa… Tot cu binecuvantarea pe buze capatam pace si bucurie in inima, apoi ne schimbam in primul rand pe noi insine, schimbandu-ne il putem vedea si pe celalalt cu ochi mai apropiati de cei ai lui Dumnezeu, si vazandu-l asa pe celalalt, incetul cu incetul se va schimba si el…
  Incercati si voi, caci o sa primiti o pace si o bucurie atat de dulce…

  Reply

 3. Adina
  august 11, 2009 @ 7:09 am

  Adriana, multumesc pentru ceea ce ai scris. Am sa incep si eu lucrarea cu binecuvantarea. Am la serviciu o colega cu care nu ma prea inteleg, chiar ieri s-a produs o cearta in birou de am crezut ca i-mi si da o palma.Ma rog ca Domnul sa o binecuvinteze sa putem vietui amandoua in birou, ca eu deja ma gandeam la demisie.

  Reply

 4. adriana
  august 11, 2009 @ 10:51 am

  Adina,

  Binecuvantarea o sa faca o minune, o sa vezi! Domnul sa iti dea rabdare si intelepciune in lucrarea ta!!
  Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *