[Campanie] O casă pentru familia Boza cu părinți de 22 de ani și 2 copilași

Dragilor, am reușit cu donațiile voastre și ajutorul Domnului să achiziționăm o casa familiei Boza în satul Vîrlezi din Galați. Vă las aici fotografiile. Am cumpărat o casă de 35.000 de lei, modestă dar are aprox. 3000 de metri pătrați grădină, ceea ce e de folos. Deasemenea le-am oferit bani să cumpere și un cal și o vacă, și mâncare la animale.

Ceea ce e și mai îmbucurător e că cei 2 tineri s-au și căsătorit civil înainte de a face actele casei. Și urmează anul acesta să ceară preotului și Taina Cununiei. Prin urmare, cu ajutorul vostru am reușit să-i motivăm să se căsătorească, să aiba actele în regulă, și să le luăm o casă cu o gospodărie în care pot începe munca, și cu o vacă gestantă care urmează să nască un vițel, și cu un cal. Au și un mânz și o căruță. Eu zic că împreună am pus o mică temelie vieții lor de tineri de 22 de ani, și fetițelor lor Cristina și Andreea.

De acum înainte, pot înainta mai încrezători prin viață.

Vă pot pune la dispoziție contractul de vânzare-cumpărare pentru aceia dintre voi care vreți. Cuprinde multe date personale ale vânzătorilor și moștenitorilor și nu le pot face public. Dar în privat vi-l pot da.

Vă mulțumesc! Doamne ajută!

(Claudiu Balan, președintele Asoc. Ortodoxia Tinerilor)


Status 17 februarie 2021: 45.000 lei strânși, 100% din total.

Vă mulțumim!


Anunț inițial: 20 ianuarie 2021

Dragilor, cu ajutorul Domnului dăm startul unei noi campanii de într-ajutorare pentru o familie din comuna Vîrlezi, județul Galați.

Costel Boza este un tânăr de 22 de ani care locuiește împreună cu viitoarea lui soție, Georgiana, și cu cele două fetițe ale lor, Andreea și Cristina, într-o casă veche și dezafectată. Această locuință le-a fost oferită temporar de o femeie cu suflet bun din sat. Costel și familia lui își câștigă pâinea din munca pământului, dar se descurcă greu… Își doresc mult să aibă o casă a lor și o bucată de pământ pe care să o lucreze.

Casa din imagini în care locuiesc acum nu este a lor.

Ne-am gândit să-i ajutăm și să strângem 45.000 de lei, adică aproximativ 9000 de euro pentru a le cumpăra o casă care se află în același sat cu ei și care este într-o stare mult mai bună, are toate actele la zi și are și un teren încojurător de 2500 de metri pătrați. În această sumă intră și costul actelor notariale și dacă ne va mai rămâne și ceva în plus, să-i putem ajuta și ci achiziționarea unui cal și a unei căruțe.

Din cauza sărăciei multe familii se destramă, sau trăiesc dezbinate, unul din soți muncind în străinătate. Cu ajutorul Domnului și al vostru, oameni cu suflet bun, putem facem un bine, putem să punem o temelie solidă pentru această tânără și frumoasă familie. Haideți să-i ajutăm!

Puteți face donații astfel:

Direct în conturile asociației noastre:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Notă: Și ultimele trei caractere fac parte din numărul de cont. Contul trebuie să aibă 24 de caractere. Mai sus ele sunt așezate în grupuri de câte 4 pentru o mai bună vizualizare.

Sau pe contul nostru de Paypal:

 

Pentru orice detalii legate de acest anunț sau de familia lui Costel Boza, ne puteți contacta astfel:

Telefon: +4 0740.004.215 (sau Whatsapp)

Email: asociatia@ortodoxiatinerilor.ro

Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit! Vă ținem la curent cu starea campaniei.

Claudiu Balan, președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor

(Visited 30 times, 1 visits today)