O casă simplă pentru o mamă cu 2 copii din Odăeni, jud. Argeș

Suflet de mamă! Angelica își crește singură cei 2 copii într-o sărăcie lucie.

Soțul a bătut-o până i-a sfârâmat oasele, iar apoi a părăsit-o pentru că a născut un copil cu probleme de sănătate. În tot acest chin, în loc să își blesteme soarta, Angelica a ales să adopte o fetiță (nepoata ei, care însă a fost abandonată de mamă la 14 zile de viață) și să o crească singură. Cei 3 trăiesc de azi pe mâine în satul Odăieni, unde închiriază o cameră, dintr-o casă îngenunchiată de vreme. Însă sunt nevoiți să părăsească acestă locuință în 2 luni.

Singură cu toate, doborâtă de griji și necazuri, a găsit puterea să meargă înainte. Împreună cu ajutorul oamenilor a reușit să cumpere o bucată de pământ, pe care a pus temelia unei mici căsuțe de 28 mp, însă nu mai deține resursele financiare necesare să o construiască. Pentru un venit suplimentar d-na Angelica merge cu ziua la vecini la munca câmpului, însă nu este suficient pentru a face față tuturor nevoilor, în special medicamentele băiatului. Visul familiei în fața acestui destin crunt este să aibă o căsuță foarte modestă, chiar și fără electricitate, doar să aibă un acoperiș deasupra capului.

{gallery}2023/03/Casa Odaeni{/gallery}

Ajut-o pe doamna Angelica să-și construiască o simplă casă de 28 m2.

Poți ajuta cu materiale de construcții: panouri sandwich, căpriori de lemn, cherestea, colțare, șuruburi, geamuri, uși, grindă, vată minerală, adeziv poliuretanic, și altele.

Sau cu donații în bani în contul asociației noastre, care se va ocupa de achiziția materialelor și de construcția casei:

Prin Paypal astfel:

Direct în conturile asociației noastre:

Conturile asociației noastre sunt următoarele:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Notă: Și ultimele trei caractere fac parte din numărul de cont. Contul trebuie să aibă 24 de caractere. Mai sus ele sunt așezate în grupuri de câte 4 pentru o mai bună vizualizare.

Codul swift al băncii GarantiBank: UGBIROBUXXX

Pentru orice detalii legate de acest anunț sau de familia Angelicăi Radu, ne puteți contacta astfel:

Telefon: +40 767 675 189 (sau Whatsapp)

Email: asociatia@ortodoxiatinerilor.ro

Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit! Vă ținem la curent cu starea campaniei.

Vicu Stratciuc, Asociația Ortodoxia Tinerilor

(Visited 28 times, 1 visits today)