George: „Oare iubirea inseamna „cu cat o fac cu mai multi, cu atat mai bine”?”

Slava Domnului pentru toate! El mi-a deschis ochii si mi-a aratat ca bucuria nu sta in cele trecatoare si nici fericirea nu o sa dobandesti ascultand glasul lumii si am deci sa-mi pastrez fecioria pana la casatorie prin mila Lui Hristos.

Suntem o turma, o gloata care asculta de instincte, robi simturilor si placerilor sau suntem mai mult decat atata? Avem cumva o identitate, o unicitate si un chip divin ?

Cautam iubirea sau ne inselam cu senzualul si trecatorul? Oare iubirea inseamna „cu cat o fac cu mai multi, cu atat mai bine”? Vrem o lista intreaga de trofee feminine? Sau vrem sa cunoastem ce e aia o iubire? De ce omule vrei bunul ce nu iti aduce nimic, de ce vrei sa simti doar fum si ceata inca de cand esti mic? De ce omule nu stii tu ce e aia Iubire si imi spui mie ca din placere tu ai o meserie? Tu omule vrei a le tale sfaturi a urma, si ma indemni sa iubesc fapta cea rea? Oare pe cine voi crede pe tine calator sau pe cel Nemuritor? Cui voi sluji mie si trupului putrezitor sau Iubirii sa ma fac adanc culegator?

Nu sta omule ! nu te lasa ! nu crede cele ce vezi ! cele ce auzi ! in glasul lumii multi s-au facut dobitoace ! crede si cerceteaza Iubirea adevarata ! cugeta si traieste ! roaga-te si fecioria o cinsteste ! in curatie de vei vietui multe vei dobandi ! noi ce Mirelui slujim am fost mereu o minoritate, insa mai mare decat orice turma ce crede ca are libertate! Lui Hristos urmaritori a ne face este sudoare si lupta, dar cum altfel sa dobandim cununa cea Sfanta?!

Tinere tine minte de vei vrea sa slujesti Lui Hristos si a duce o viata sfanta, NU VEI FI NICIODATA SINGUR, ORICE AR ZICE SAU AR FACE LUMEA!!!!

George, 18 ani

(Visited 3 times, 1 visits today)