Skip to content

1 Comment

 1. Emy
  aprilie 3, 2010 @ 3:01 pm

  In principiu nimeni nu se gandeste cu adevarat la Viata Vesnica,de ar faceo s-ar tara ca sarpele pe jos stiind cel asteapta.

  Omul zilelor noastre si din pacate de la copii si pana la oameni in toata firea a reusit sa fie multumit dupa vorba ce-i in mana nu-i minciuna.
  S-a inlantuit singur in fantasme si iluzii,in faradelegi si lucruri pamantesti.
  Avem plasme imense unde sa vedem filme deochiate pe ecran mare,masini scumpe si altele.
  Mincam si nu ne mai saturam,bem si nu ne mai oprim setea, mai bine spus setea si foamea de bogatii materiale a luat locul Averii Ceresti pe care trebuie s-o stringem dar nici chip.

  Robia pacatelor,zminteaza si lipsa zmereniei i-a luat mintile omului,l-a orbit sa nu-si dea seama ca tot ce are rugineste,vin moliile si hotii.

  In Ceruri tot ce stringem ( fapte bune,rugaciuni,post ) nu se vor rugini in veci,acolo nu vin moliile si hotii caci Domnul le pazeste.

  Ma gandesc cu teama si mahnire pe lumea zilelor mele,teama ca urmasii mei copii vor rataci in aceasta lumea parca tot mai plina de pacate.
  Ma mahnesc si ma intreb daca merita sa mai ai copii in societatea zilelor noastre,societatea ai face sa pacatuiasca legal,ai face sa-si piarda sufletul,nu vom mais ti in anii ce vor daca viitorul ginere a fost femeie ori barbat,curand nu vom cauta fete mari ci fete care au fost fete din nastere.

  Oricat am incerca sa ne rugam noi,omul stringe azi doar lucruri pamantesti.
  Cu adevarat Domnul Dumnezeu este Milostiv si Indurator !
  Prea mult indura omul tot mai lipsit de credinta si avere Cereasca.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *