Skip to content

4 Comentarii

 1. elena
  martie 23, 2012 @ 11:02 am

  Mereu am fost fascinata de viata retrasa prin munti sau pe langa paduri ori zone care nu sunt practicabile si totusi sunt locuite, am niste cunostinte in astfel de locuri departe de civilizatie ,dar care au o casa normala si se bucura de facilitatile unei vieti normale si mereu cand ajung pe acolo ma umplu de „viata” la propriu , nu e nimic mai frumos decat sa traiesti fara griji,intr-o zona in care domneste linistea si simti numai cantecul naturii , departe de nebunia unei lumi sufocante, preocupate numai de a aduna , a realiza ,a deveni cineva nerealizand ca defapt tot nimic suntem… De fiecare data cand ma aflu in astfel de locuri unde domneste raiul spun ca eu vreau sa ma mut intr-un astfel de loc, desi toti iau in gluma ceea ce spun eu sincer as face-o , poate nu as renunta la orice legatura cu lumea dar mi-as intemeia o familie si mi-as face o casuta departe de toata aceasta nebunie….sau macar un an as sta departe de toate grijile si problemele care ni le facem traind intr-un mediu care ne „polueaza” mintea si inima …

  Reply

 2. SB
  martie 23, 2012 @ 12:32 pm

  Superb! Fascinant! Dupa atata scoala si dupa ce-am vazut modul de viata propus de societatea noastra, as alege sa ma mut la tara, ca acei oameni! Poate daca nu as fi cunoscut lumea asa cum am cunoscut-o pana acum, n-as fi stiut sa apreciez un mic rai de natura!

  Reply

 3. Natalia
  martie 23, 2012 @ 4:43 pm

  Oooooooh…..visul meu cel mare…!!!

  Reply

 4. Claudiu Balan
  martie 23, 2012 @ 5:33 pm

  Nu stiu daca as avea curaj sa parasesc lumea de tot….dar de mutat la ţară m-aş muta cu siguranţă, sau măcar în afara oraşului la vreo 10-20 km.

  Oricum documentarul e inspiraţional.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *