Tabără de iarnă la Mănăstirea Oașa (23-26 ian. 2020)

TOATE LOCURILE S-AU OCUPAT

Dragilor, așa cum v-am învățat, începem anul cu o tabără la Mănăstirea Oașa în luna ianuarie, ca să ne ajute Domnul tot anul.  Pentru că 24 ianuarie 2020 cade într-o zi de vineri și este zi națională liberă dedicată Micii Uniri realizată de Alexandru Ioan Cuza, atunci am zis s-o legăm de un weekend și să facem o tabără.

Iar dacă reușiți să vă mai luați și ziua de joi, 23 ianuarie 2020, liber atunci e și mai bine pentru că vom aveam 4 zile de bucurie în mijlocul comunității părinților noștri dragi de la Oașa.

Prin urmare tabăra va începe pe 23 și se va termina pe 26 ianuarie, duminică, și vom încerca să ne încadrăm în programul de slujbe și ascultări ale mănăstirii, dar vom aveam timp și de un traseu pe munte, poate și de o tură până la pârtie, dar mai ales vom avea timp de două conferințe cu domnul profesor Gheorghe Butuc.

Numărul maxim de participanți este 40.

Vârsta maximă a participanților este 35 de ani.

Cazarea și masa sunt gratuite, fiind oferite de Mănăstirea Oașa.

Transportul va fi cu mașinile personale, cu trenul sau alte mijloace de transport în comun. Cei din același oraș / județ se vor uni și vor merge împreună. Cu câteva zile înainte de plecare mă voi ocupa să vă aduc la cunoștință tuturor împărțirea participanților pe orașe / județe, pentru a putea legătura unii cu alții și a merge împreună. 

Pentru a confirma participarea la aceast pelerinaj fiecare dintre voi trebuie să ne contactați la email asociatia@ortodoxiatinerilor.ro sau la telefon 0740.004.215 (Claudiu Balan).

Când trimiteți email de confirmare vă rog menționați numele, prenumele, orașul din care veniți și vârsta.

Vă rugăm să fiți serioși în privința înscrierii în această excursie și să vă înscrieți numai dacă știți sigur că puteți veni. Din experiența anterioarelor întâlniri, când nu există obligativitea plății unui avans pentru tabără / excursie, unii participanți se retrag cu 2-3 zile înainte de plecare. Din acest motiv se ocupă locurile și rămân pe dinafară cei care chiar puteau merge.

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

Pentru cei care nu ați mai fost cu noi în tabere și excursii puteți vedea impresii aici: Tabere Ortodoxe

(Claudiu Balan)

(Visited 8 times, 1 visits today)