Skip to content

4 Comentarii

 1. Bogdana
  iulie 16, 2010 @ 6:41 pm

  wow Deni!

  Superb!!!!!

  Reply

 2. Bogdana
  iulie 16, 2010 @ 6:47 pm

  pt toate sa dam Slava numai Domnului!

  Reply

 3. g
  iulie 19, 2010 @ 8:51 am

  Sfantul meu drag :love: – inca necanonizat – Sfantul inchisorilor Valeriu Gafencu spunea ca OMUL este [quote]o fiinta creata din iubiera lui Dumnezeu, nemarginita, caruia i-a fost pusa in fata fericirea si moartea. Dumnezeu il indeamna mereu sa aleaga fericirea prin smulgerea din pacat. Dar vrajmasul omului, diavolul ii suceste mintea omului si-i impietreste inima, spre a-i pierde si a-i nimici sufletul.[/quote] O sa continui cu un sfat al SFANTULUI, iata ce ne spune: [quote]Fiti foarte atenti. In viata sociala oamenii se privesc si se judeca nu dupa ce sunt ei in fond, ci dupa ce par ei in forma. Nu va faceti iluzii despre om. Iubiti-l. Da! Iubiti-l! Dar nu va faceti iluzii despre el, caci cine isi face iluzii despre om sufera amar. Unul singur este desavarsit! Unul singur este Bun! Unul singur este curat! Hristos- Dumnezeu. Oamenii, toti sunt pacatosi. Ne-a fost dat un dar sfant, margaritar nepretuit:IUBIREA. TRAITI IUBIREA.[/quote]

  Va imbratisez :love: cu mult drag in Hristos Domnul! Doamne ajuta!

  Reply

 4. Dan
  iulie 19, 2010 @ 9:05 am

  Multumim @g pentru acele cuvinte deosebite. Am citit si eu cartea „sfantul inchisorilor” si pot spune ca m-a uimit sensibilitatea si gingasia sufleteasca la care poate ajunge un om.
  Da, vocatia omului este sa iubeasca si sa fie iubit. Aceasta este adevarata libertatea: cea in Dumnezeu. Omul care traieste in dimensiunile iubirii de Dumnezeu si de semeni nu mai are nicio tristete, nici un chin, nicio temere, decat una singura „Sa nu-l intristeze pe Domnul” (asa spunea Sf. Siluan Athonitul)
  😀

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *