Skip to content

4 Comentarii

 1. Monica
  mai 4, 2010 @ 1:55 pm

  Da, orice patima si pacat nu ne afecteaza doar pe noi personal, ci si pe Dumnezeu si pe intreaga lume. Trebuie sa cautam semerenia, ea e cheia la toate problemele noastre… De ar vrea inimia noastra sa inteleaga asta.

  Reply

 2. Nelu
  mai 4, 2010 @ 2:17 pm

  Ar trebui sa ma gandesc mai des la focul iadului caci acolo voi merge daca nu ma voi indrepta . Spunea parintele Cleopa sa ai tot timpul cu tine frica de Dumnezeu si gandul la moarte ca sa nu te abati de pe cararea cea dreapta .
  Cred ca ar trebui sa citesc mai mult Sfanta Scriptura , sa aprofundez mai mult , putin cate putin se creste in viata duhovniceasca cu truda si multa ravna pentru cele sfinte .
  Pacatele tineretii nu le pomenii Doamne .

  Reply

 3. Nelu
  mai 4, 2010 @ 2:30 pm

  Amanarea si comoditatea ma lasa de multe asa intr-o stare de vag sufletesc . Nu ma spovedesc saptamana asta ca las pe saptamana viitoare , ma mai gandesc ca nu sunt suficient pregatit si iata pacatele se aduna si devine din ce in ce mai greu .
  Ar trebui sa nu mai stau pana tipa contiinta la mine : trezeste-te nenorocitule nu vezi ca ceea ce faci nu e bine .
  Trebuie sa ma ridic mai des decat cad trebuie sa vreau ma ridic mai sus de prima treapta , treapta care te fereste din noroi . Linistea sufleteasca va deveni tot mai adanca avansand odata cu rugaciunea si postul.

  Reply

 4. A.
  mai 5, 2010 @ 8:43 am

  Frumos articolul.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *