Skip to content

32 Comentarii

 1. Guest
  iulie 29, 2010 @ 7:44 am

  La multi ani,Ortodoxia Tinerilor!
  Multumim ca existati 😀

  Reply

 2. Alexandru
  iulie 29, 2010 @ 7:52 am

  La multi ani !!!
  Felicitari pentru acest minunat proiect !!!

  Reply

 3. Floring
  iulie 29, 2010 @ 8:18 am

  La multi ani,Ortodoxia tinerilor!!!
  Slava lui Dumnezeu pentru ca existati si tineti aprinsa flacara ortodoxiei in randul tinerilor.
  Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze si pe viitor!

  Reply

 4. Guest
  iulie 29, 2010 @ 8:37 am

  La multi ani!Ma bucur ca v-am descoperit site-ul pe net!

  Reply

 5. Georgiana
  iulie 29, 2010 @ 8:53 am

  La multi ani OT!

  Reply

 6. ionutzu18
  iulie 29, 2010 @ 10:58 am

  La multi ani, OT. Trebuie sa va multumim, noi, tinerii, in special cei care alunecau pe cai gresite, iar voi, prin site-ul vostru, le-ati intins o mana de ajutor luminandu-le mintea. Va multumim ca existati !

  Reply

 7. Sebastian
  iulie 29, 2010 @ 11:14 am

  Site-ul acesta este un mic coltisor de rai pentru tinerii din vremurile acestea.

  Sa va dea Dumnezeu sanatate si mult duh sfant! La multi ani!

  Reply

 8. a.c.
  iulie 29, 2010 @ 1:41 pm

  La multi ani! si va multumesc pentru ca imi oferiti cel mai placut mod de a incheia o zi oricat de stresanta, cu un articol de suflet, cu gandul la Hristos, cu bcuria ca exista inca atatia tineri care urmeaza calea cea dreapta. Sa ne intareasca Dumnezeu in credinta si sa lumineze alti multi tineri care inca rtacesc in cautarea Adevarului! Iar implicarea vostra in acest sens este de nadejde, ca si pana acum! Doamne ajuta!

  Reply

 9. Laura-optimista
  iulie 29, 2010 @ 1:47 pm

  La mulţi ani!
  La mulţi ani!
  Din tot sufletul, vă felicit pentru acest site minunat şi vă doresc sincer ca Domnul să fie cu voi în continuare, pentru a-i apropia pe tineri de credinţa noastră cea adevărată!
  Din darul lui Hristos, am descoperit site-ul cu două luni în urmă şi, citind câteva articole, am rămas surprinsă şi impresionată în mod pozitiv de profunzimea gândirii tinerilor, care-şi aşternuseră pe hârtie gândurile despre relaţia cu Dumnezeu. În acele zile, mă simţeam puţin descurajată, din cauza unor ispite, pe care simţeam că nu le pot birui. Totuşi, atunci când am început să citesc scrierile de pe site, am realizat că mulţi alţi tineri şi adolescenţi ortodocşi se confruntă cu aceleaşi probleme în viaţa duhovnicească. Astfel, regăsindu-mă în descrierile unora dintre autorii articolelor, mi-am întărit nădejdea în Hristos şi am dobândit mai multă râvnă de a împlini poruncile Sale. După foarte puţin timp, prin acest site, Domnul Hristos mi-a dăruit doi prieteni minunaţi(Denisa şi Claudiu-Răzvan), de care m-am ataşat mult, datorită virtuţilor lor deosebite.
  Aşadar, site-ul Ortodoxia Tinerilor, pe care l-am descoperit doar de două luni, mi-a fost şi-mi este de folos pentru întărirea comuniunii cu Dumnezeu şi cu alţi tineri ortodocşi care, având aceeaşi credinţă ca şi mine, Îl caută pe Domnul.
  Încă o dată, doresc să vă felicit pentru tot ceea ce aţi reuşit să realizaţi prin acest site şi vă făgăduiesc sincer că, prin rugăciunile mele şi prin ceea ce voi mai scrie aici, voi rămâne alături de voi cu drag.
  Dumnezeu să fie cu toţi adminii şi cititorii site-ului Ortodoxia Tinerilor şi să ne ajute pe toţi să ne întărim unii pe alţii pe calea mântuirii, pentru ca, dobândind viaţa veşnică, să ne bucurăm de iubirea Sa!
  Cu încredere şi preţuire,
  Laura

  Reply

 10. Laura-optimista
  iulie 29, 2010 @ 2:05 pm

  Aprecieri şi sugestii
  Am uitat să vă spun că vă felicit mult pentru citatele patristice, pe care le-aţi afişat deasupra listei cu ultimele comentarii. 🙂 V-am mai scris o dată aceasta, mă bucur şi apreciez mult această iniţiativă. 🙂 Eu am o carte audio, intitulată „Comori dezgropate”, în care sunt adunate cugetări duhovniceşti pe diferite teme(adevăr, credinţă, iubire, Iisus Hristos etc.). Citatele sunt biblice şi patristice. Dacă veţi avea nevoie, îmi puteţi scrie pe mail şi vă voi mai trimite citate din cartea aceea, pentru că sunt foarte educative. 🙂
  Aş avea o sugestie, de fapt două. 🙂
  În primul rând, cred că ar fi interesant şi util să creeaţi o rubrică specială, unde să putem posta comentarii legate de site. Este posibil ca un cititor să întâmpine o problemă tehnică, sau să vă adreseze sugestii, întrebări, recomandări, sau… chiar critici(deşi nu prea ar avea motive). Într-o astfel de situaţie, nu prea ar găsi un articol potrivit pentru a posta un comentariu despre site şi ar putea doar să vă scrie pe email. De aceea, îndrăznesc să vă sugerez să creeaţi o rubrică, un articol, care să figureze mereu pe prima pagină(aşa cum alte site-uri au categoria „Despre noi”), în care să poată fi publicate discuţii despre site.
  Aş mai avea o sugestie. Cred că ar fi foaarte foarte frumos şi folositor, dacă aveţi posibilitatea şi timpul necesar, să postaţi o categorie cu predici audio şi cântări duhovniceşti. Mi-ar plăcea mult!
  Vă mulţumesc. 🙂
  Dumnezeu să vă ajute!
  Laura

  Reply

 11. Laura-optimista
  iulie 29, 2010 @ 2:21 pm

  Alte sugestii…
  🙂 În opinia mea, ar fi interesant şi să creaţi o categorie dedicată relaţiei dintre Biserica noastră şi celelalte religii, astfel încât să fim bine informaţi despre credinţa noastră(cea adevărată), dar să cunoaştem, pentru cultura noastră generală, câteva noţiuni elementare despre celelalte religii şi despre celelalte confesiuni creştine. De asemenea(şi acest aspect este chiar mai important decât cultura generală), în acest mod, ne-am putea apăra credinţa, învăţând să ne ferim de ideile greşite, care se răspândesc în rândul tinerilor.
  De asemenea, mi-ar părea utilă ideea de a exista pe site o categorie dedicată pr. Teofil Părăian, o alta pentru scrierile pr. Dumitru Stăniloae şi o a treia pentru pr. Nicolae Steinhardt.
  Nădăjduiesc că aceste câteva sugestii sunt de folos tinerilor de pe site şi nu sunt prea dificil de pus în practică. 🙂 Îmi dau seama că mie-mi este foarte uşor să-i sfătuiesc pe alţii, dar dumneavoastră, având şi alte preocupări, nu puteţi pune în practică aceste idei, decât în timp, atunci când nu veţi avea alte priorităţi.
  Doamne ajută!
  Multă pace şi bucurie tuturor!
  Laura

  Reply

 12. Isabela
  iulie 29, 2010 @ 2:25 pm

  La multi ani, OT! Sunt fericita ca „v-am descoperit”.
  Doamne ajuta!

  Reply

 13. Admin
  iulie 29, 2010 @ 2:33 pm

  Multumim pentru recomandari Laura.
  Legat de citatele patristice suntem abia la inceput si vom dezvolta lista astfel incat sa cuprinda o arie insemnata de subiecte.
  Legat de rubrica speciala pentru postarea comentariilor despre site si diverse probleme tehnice ne vom gandi la o varianta. Ori vom specifica asta in tabul „scrie si tu” ori vom face ceva aparte.
  Ultima dorinta deja ti s-a indeplinit partial in sensul ca tocmai astazi am initiat categoria de cantari duhovnicesti.
  Cineva a binevoit sa ne ajute in acest sens si ne-a trimis astazi, pe mail, psaltirea audio care a fost realizata de un monah de la o mănăstire din Nordul Moldovei. Ni s-a spus ca va fi finalizat şi Noul Testament audio, pe care il vom publica cu drag.
  Pentru a asculta Psaltirea audio poti sa dai click pe butonul special pe care l-am facut deasupra ultimelor comentarii.
  Cu aceasta ocazie am readus categoria muzica si filme, categorie pe care o gasiti in meniul de „categorii”.
  Asteptam si alte sugestii. 😀
  Rugati-va si pentru noi Laura.

  Reply

 14. marian
  iulie 29, 2010 @ 2:45 pm

  LA MULTI ANI ORTODOXIA TINERILOR
  site-ul acesta este O MINUNATIE, este ca o insula a lui Dumnezeu in tot acest internet spurcat ( eu asa il consider) .
  eu l-am descoperit tarziu, in Postul Mare 2010, dar niciodata nu e prea tarziu…
  m-au ajutat foarte mult anumite articole, si tin sa le multumesc celor care le-au scris.
  ma bucur foarte mult ca mai sunt foarte multi tineri care intra pe acest site.
  Dumnezeu sa va ajute sa o tineti tot asa de acum incolo. Chiar este mare nevoie de asemenea articole in ziua de astazi.
  inca o data LA MULTI ANI si DOAMNE AJUTA !

  Reply

 15. eln
  iulie 29, 2010 @ 4:42 pm

  La multi ani!
  Multumesc Bunului Dumnezeu pentru fiecare articol pe care l-am gasit aici, pentru fiecare cuvant care m-a ajutat si mi-a alinat sufletul.Pentru multele raspunsuri ,pentru tot ce am invatat.
  Pentru toti cei care sunt tineri si au descoperit acest site este o sansa extraordinara pe care multi dintre noi nu am avut o in alte vremuri.Si de cate ori ii vad tineri pe strada si in autobuz imi doresc sa citeasca articolele care sunt aici.
  Va multumesc.
  Dumnezeu sa va dea dragoste si lumina in suflet pentru fiecare cuvant pe care ni l daruiti.

  Reply

 16. Guest
  iulie 29, 2010 @ 5:44 pm

  La multi ani!
  Va multumesc mult pentru articolele numeroase, deosebit de frumoase si utile care mi-au schimbat modul de gandire si raportare la Dumnezeu.
  Sa va ajute Dumnezeu sa va continuati activitatea cat mai mult timp si sa sporeasca numarul celor care frecventeaza acest site.

  Reply

 17. RDF
  iulie 29, 2010 @ 6:11 pm

  La multi ani, OT!Domnul sa va dea putere de munca si Harul Sau sa se reverse peste voi, dragi administratori,si sa va ajute in tot lucrul cel bun!Pacat doar ca nu pot citi si altii aceste articole…mai ales marea majoritate care are EXTREMA nevoie de ajutor!

  Reply

 18. Laura-optimista
  iulie 29, 2010 @ 6:23 pm

  Problemă tehnică…
  Dragi admini,
  V-am scris si pe mail, dar pentru că nu răspundeţi şi mă tem că nu veţi verifica mail-urile până mâine, prefer să vă scriu aici. 🙂
  Mă bucur mult că vă pot trimite cartea aceea audio, dar este o problemă… Cartea audio este împărţită în aproximativ 70 de fişiere, fiecare fiind foarte lung, iar eu nu ştiu cum să le arhivez. Acum încerc să vi le trimit pe rând pe mail, dar nu ştiu dacă aţi primit ceva. Vă scriu pe site, fiind foarte grăbită, deoarece începând de mâine seară, nu voi mai avea acces la email timp de câteva săptămâni şi, de aceea, trebuie să vă trimit totul astăzi şi mâine dimineaţă. De aceea, vă rog să vă verificaţi acum căsuţa de mail şi să-mi spuneţi dacă aţi primit cele trei fişiere, pe care vi le-am trimis şi, dacă nu, cum să fac să le arhivez, astfel încât să le pot trimite. Dacă aş avea mai mult timp la dispoziţie, n-ar fi nicio problemă, dar aşa… trebuie să găsesc o soluţie în seara aceasta, sau să vi le trimit atunci când mă voi întoarce acasă, adică peste aproximativ trei săptămâni.
  Doamne ajută!

  Reply

 19. Guest
  iulie 29, 2010 @ 6:27 pm

  Tot Laura sunt. 🙂 Am greşit, v-am trimis patru fişiere, dar în patru mesaje diferite. 🙂 Pentru că nu ştiu altfel. 🙂
  PS. Felicitări pentru Psaltirea audio! Mă bucur mult. 🙂

  Reply

 20. Filofteia
  iulie 29, 2010 @ 6:29 pm

  La multi ani!Imi place site-ul foarte mult si ma bucur ca l-am descoperit,chiar daca netul nu poate inlocui Biserica si sfaturile duhovnicului,este un foarte bun punct de pornire si de petrecere a timpului liber la calculator.Este mult mai bine sa intrii aici pe site,de unde ai ceva de invatat,decat pe altele care nu au treaba cu credinta.Referitor la ce s-a zis mai sus…eu cred ca parerile nu ar face prea bine sa apara pe prima pagina.Exista posibilitatea sa fie unele critici mai ales ca poate cineva sa interpreteze gresit ceva ce este scris aici si sa o ia ca pe un prilej de a face critica.Ar fi bine sa fie trimis un email administratorului si el sa rezolve problema,iar daca totusi se va face o rubrica aici,dupa ce se rezolva problema sa fie sterse comentariile.Asta este parerea mea…oamenii au fiecare modul lor de a gandi si e imposibil ca tot ce e aici sa fie perfect pentru 100% din cei ce citesc si nu ar prinde bine celor care intra pentru prima data pe site sa vada acolo scrise critici(care sunt inevitabile).
  Imi place ca exista aici niste persoane precum omp,admin,Saurian,RDF,Phoenix,Dan(iertati-ma daca sar pe cineva)care raspund la nelamuriri astfel incat sa evite vreo cearta.Pentru ca ortodoxia se contrazice in cateva scrieri(si e posibil si unele articole),ar fi bine daca ar fi aici si un preot si/sau o maicuta care sa fie moderator la comentarii si alaturi de cei care deja ajuta la raspunsuri,sa mai raspunda si ei.
  Imi place la acest site(spre deosebire de alte siteuri crestine,unde atitudinea adminului te face sa nu mai scrii nimic acolo sau sa nu mai intrii)ca aici iti poti exprima liber opinia(bineinteles ca in limita bunului simt) fara ca cineva sa-ti stearga comentariul sau sa nu il lase sa fie publicat si ca la fiecare intrebare se primeste raspuns.Sa nu va schimbati din punctul asta de vedere,va rog!

  Reply

 21. Laura-optimista
  iulie 29, 2010 @ 6:45 pm

  Iată ce idee interesantă am găsit în comentariul postat de Filofteia: „Imi place la acest site(spre deosebire de alte siteuri crestine,unde atitudinea adminului te face sa nu mai scrii nimic acolo sau sa nu mai intrii)ca aici iti poti exprima liber opinia(bineinteles ca in limita bunului simt) fara ca cineva sa-ti stearga comentariul sau sa nu il lase sa fie publicat si ca la fiecare intrebare se primeste raspuns.Sa nu va schimbati din punctul asta de vedere,va rog!”
  Aşa este! Am observat şi eu această atitudine a adminilor şi, din acest motiv, îi apreciez mult. Felicitări!

  Reply

 22. Ana T.
  iulie 29, 2010 @ 7:20 pm

  Doamne ajuta!
  Multi ani inainte!

  Reply

 23. nelutu.b
  iulie 29, 2010 @ 7:34 pm

  La multi ani , Ortodoxia Tinerilor ! Va multumesc ca existati si pentru efortul pe care il depuneti toti cei ce va ocupati de site . Datorita articolelor voastre am invatat ce inseamna sa fi crestin cu adevarat . Va doresc sa va ajute si sa va lumineze Bunul Dumnezeu sa scrieti cat m-ai multe articole la fel de frumoase si de ajutoare pentru noi . Doamne ajuta !

  Reply

 24. Laura-optimista
  iulie 29, 2010 @ 7:38 pm

  Despre site
  Într-adevăr, dacă ar exista o rubrică specială despre site, ar fi foarte posibil să se găsească „binevoitori”, care să afecteze imaginea site-ului. Atunci când le-am dat administratorilor această sugestie, ar fi trebuit să mă gândesc şi la această posibilă consecinţă nedorită…
  Oricum, adminii au mai multă experienţă şi vor găsi o soluţie, aşa cum vor considera de cuviinţă. 🙂
  Doamne ajută!
  Bucurie!

  Reply

 25. Cristina
  iulie 29, 2010 @ 8:07 pm

  Doamne ajuta, La multi ani ,multumesc Domnului pentru ca existati ,multa putere de munca si multe articole la fel de folositoare .

  Reply

 26. ionutz
  iulie 29, 2010 @ 8:37 pm

  La multi ani !Felicitari pt munca depusa! 😀

  Reply

 27. Veronica
  iulie 29, 2010 @ 9:34 pm

  Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti , pentru stradania de-a ne aduce un coltisor de rai in toate zilele stresante ale acestei vieti. Multumim!

  Reply

 28. andreea_slanina@yahoo.com
  iulie 30, 2010 @ 4:19 am

  Doamne ajuta!
  Si eu vreau sa va spun [b]La multi ani![/b] Doamne ajuta pentru acest site minunat. Eu l-am descoperit chiar in urma cu aproape 2 ani, intr-o perioada foarte grea a vietii mele. Acum imi dau seama ca voi erati atunci la inceput si Bunul Dumnezeu a avut grija sa ma indrepte acolo unde trebuie. Sunt zile in care imi amintesc de un articol de pe site, cred ca se intitula „nu am prieten/a” sau ceva asemanantor, in care Claudiu ne povestea cat era de trist cand nu avea pe cineva in viata lui si cum colegii lui de asemenea se plangeau si iata acum sunt toti bine. Ei, cand imi amintesc si eu de „durerea” asta a mea, mare mangaiere imi aduce articolul. Ma face sa zambesc si sa zic „hai , Andreea, copacel , copacel, ca se poate ” 🙂

  Reply

 29. Filofteia
  iulie 30, 2010 @ 8:03 am

  Ai dreptate Laura,adminii au experienta mai mare ca noi si ei vor decide cum e cel mai bine,dar noi avem datoria sa ne spunem parerea ca sa-i mai ajutam intr-un fel.
  In legatura cu rubrica aia,se poate face ceva ca sa fi vazut doar de admini si de moderatori sau sa se faca un fel de anunt in partea de sus asa cum e si partea cu ,,scrie si tu”si daca cineva are ceva de comentat sa ii trimita un email administratorului care va decide daca se merita critica sau e o simpla neintelegere.
  Din cate am vazut pana acum sunt numai aprecieri la adresa siteului,ceea ce inseamna ca majoritatea oamenilor sunt multumiti de el.Felicitari!

  Reply

 30. Claudiu
  iulie 30, 2010 @ 8:41 am

  Multumim tuturor pentru incurajari.
  Si noi suntem multumiti de site dar nu in totalitate…
  Rugati-va pentru noi ca avem mare nevoie… suntem mult mai pacatosi decat părem prin cuvintele noastre.

  Doamne ajuta!

  Reply

 31. Laura-optimista
  august 2, 2010 @ 12:59 pm

  Foarte interesant!
  Aţi observat că, de câteva zile, site-ul are din ce în ce mai mulţi vizitatori? Eu am fost atentă şi, de fiecare dată când am intrat, m-am uitat acolo unde scrie câţi tineri online sunt pe site. Cu mai multe săptămâni în urmă, erau aproximativ 200 de tineri online în acelaşi timp, uneori erau şi peste 300, dar rar. De câteva zile, am remarcat faptul că, la anumite ore, pe site intră foarte mulţi vizitatori. Ieri am văzut că, la un moment dat(nu mai reţin exact la ce oră), erau peste 1000 de cititori online. 🙂 🙂 Mă bucur mult.
  Doamne, ajută!

  Reply

 32. Guest
  august 2, 2010 @ 1:04 pm

  Sunt tot Laura. Chiar acum câteva secunde, după ce am scris comentariul anterior, am observat că eram 1015 vizitatori online. 🙂 Deci, într-adevăr, suntem din ce în ce mai mulţi cititori pe site.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *