Skip to content

4 Comentarii

 1. brindau cristina
  octombrie 15, 2015 @ 1:46 pm

  Iti multumesc din suflet Claudiu ca ne-ai scris despre aceasta minunata carte. A fost suficient sa citesc o poezie ca sa ma convinga sa o cumpar si eu cat mai curand copiilor mei. Am 4 copiii dar imi este foarte greu sa le sau o educatie crestina asa cum ar trebui. Pt ca imi pierd rabdarea cu ei si ii vad cum ničí ei nu au, se cearta din lucruri marunte, le explic frumos ca sunt frati si mai mult de atat sunt crestini ce exemplu dau ei. Inteleg pe moment dar nu pt mult timp. Iar timpul trece ei cresc si vin momentě mai dificile atat pt noi ca parinti cat si pt ei. Sper ca aceasta frumoasa carticica sa ii determine sa inteleaga mai bine ce le spun si sa ia invataminte la cele scrise in poezii. Doamne Ajuta!

  Reply

 2. evtodiev
  octombrie 15, 2015 @ 5:11 pm

  Off topic:
  Al doilea episod din ciclul “Biserica în istorie” al Mitropolitului Ilarion Alfeev – Epoca muceniciei:
  https://www.youtube.com/watch?v=p1botjkDi20

  Reply

 3. Claudiu Balan
  octombrie 16, 2015 @ 10:25 am

  Cu drag, Cristina. Să fie de folos. Și la noi se mai ceartă fetițele, ne mai supărăm și noi pe ele și pe lângă ele… dar mergem înainte. Încercăm pe cât posibil să le ajutăm să-l cunoască pe Dumnezeu.

  Reply

 4. Marius
  februarie 6, 2016 @ 2:02 pm

  Multumim pentru recomandare. Sunt proaspat tatic si ma preocupa educatia pe care i-o voi da copilului meu. Ar fi nemaipomenita o sectiune cu o lista de carti ortodoxe recomandate de parinti cu experienta. Este mare lucru sa te duci direct si sa cumperi ceva ce stii ca-i va fi de folos copilului.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *