Skip to content

5 Comentarii

 1. Alexandru
  octombrie 11, 2012 @ 12:12 pm

  foarte interesant articolul, chiar la acest lucru m-am gandit si eu acum o luna cand eram in masina, daca nu e pacat sa trec pe rosu..
  Tot atunci mi-am amintit ca citisem intr-o carte despre Cuv Paisie, ca, la un moment dat, a trimis o scrisoare cuiva pe care a lipit un timbru, desi nu era nevoit sa faca treaba aceasta. El a spus ca desi nu verifica nimeni treaba asta si nu putea pati nimic, a respectat legile acestea lumesti, pentru ca si acestea sunt randuite tot de Domnul.
  Fiind tot cu gandul la treaba asta, mi-am dat seama ca gresesc in multe privinte: ma grabesc, nu port centura mereu, vorbesc la telefon la volan , nu respect intotdeauna semnele de circulatie etc… am pretentii sa respect legile lui Dumnezeu dar pe acestea simple care sunt spre siguranta mea si a celor din jur nu le respect..
  Din acel moment am inceput sa fiu mai atent si sa port centura 🙂 cred ca e si asta un inceput, acela in care sa ne dam seama ca gresim, iar greselile noastre au repercusiuni si asupra semenilor nostri.

  Reply

 2. aurelian
  octombrie 17, 2012 @ 8:50 am

  Cred ca aici intra si traversarea strazilor prin locuri nepermis

  Reply

 3. Victor Petcu
  octombrie 17, 2012 @ 5:49 pm

  Fratilor, sa nu strecuram tantarul si sa inghitim camila. 🙂

  Reply

 4. Claudiu Balan
  octombrie 17, 2012 @ 6:05 pm

  Eu nu cred că ați citit articolul. Sau dacă l-ați citit nu l-ați înțeles. Subiectul articolului nu este dacă e păcat să treci pe roșu sau pe verde la semafor ci aduce în discuție cele trei trepte prin care omul ajunge la desăvârșire:

  – legea, datoria și dragostea.

  Îmi pare rău că am pus acest titlu articolului… eram sigur că vor fi mulți care-l vor cataloga după titlu fără să-l citească.

  Reply

 5. sdaniel
  octombrie 17, 2012 @ 8:21 pm

  Eu sunt „critic” de meserie, asta nu ma impiedica sa consider ca acesta e cel mai bun articol, pe care l-am citit pe acest site.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *