Skip to content

7 Comentarii

 1. Andrei
  martie 30, 2011 @ 11:01 am

  Reply

 2. Admin
  martie 30, 2011 @ 11:09 am

  Salut Andrei,

  N-a spus nimeni sa nu constientizezi si sa nu vorbesti si de raul care exista in lume, ci doar sa nu abuzezi de stiri negative, sa nu transformi un site, o emisiune sau o revista in focar de promovare a raului, bine stiind ca exista si atatea lucruri bune in lume.

  Reply

 3. Dan
  martie 30, 2011 @ 12:27 pm

  Andrei, imi pare rau sa-ti marturisesc ca observatia ta o percep ca pe o intentie de rea-vointa, altfel nu-mi pot explica de ce faci generalizari nejustificate in mod grosier.
  Urmand acelasi sablon pe care l-ai utilizat am putea spune ca autorii acestui site vorbesc „din plin” despre masturbare, deoarece…(nu-i asa?)…sunt multe articole despre asta. Ca urmare sa credem ca autorii au facut o fixatie din asta, nu?…sau nu cumva mai sunt si alte multe subiecte abordate?…si mai ales cu nota pozitiva?

  In al doilea rand, doua din cele trei linkuri aratate de tine, nu poarta amprenta metodelor tip stire, pentru ca nu s-a recurs la date statistice sau la atributul „noutate”. Una este sa dezbati un fenomen negativ, dand solutii, sau cel putin trezind constiinte, iar alta este sa induci panica, stupoare (si doar atat).
  Cred ca alte explicatii sunt de prisos.

  Reply

 4. Andrei
  martie 30, 2011 @ 1:01 pm

  Dane, ca de obicei ai sarit mai sus de cat trebuia… nu am zis nicaieri ca ar fi singura metoda folosita sau ca ar fi vreo legatura cu stiri sau ce numesti tu "metode tip stire"; suna bine, deh, dar doar cam atat din pacate, in rest nu are nici o relevanta fata de subiect.

  Ca sa fac o paralela intre comentariile din art de fata si cel despre cutremurul din Japonia, acela are in plus, ce-i drept, latura formatoare si utilitara: pocaiti-va ca acu se intampla si la noi si ne prinde nepregatiti.

  Reply

 5. Alin Suciu
  martie 30, 2011 @ 8:46 pm

  excelent articol
  Ati reusit sa ma faceti sa va citesc articolul pana la capat. Din pacate astfel de opinii echilibrate apar doar in blogosfera, nici un ziar sau televiziune nu si-ar ataca propria politica.
  Ca o completare, mi-e teama ca aceste stiri negativiste au o incarcatura politica semnificativa; prin semanarea panicii in po***tie se mentine mitul Salvatorului, care odata ales ne va scapa de toate problemele. Parca tara n-a aratat mai sumbru niciodata.

  Reply

 6. Admin
  martie 30, 2011 @ 8:59 pm

  Foarte interesanta perspectiva asta Alin. Ai dreptate, din punct de vedere politic poate fi o strategie, oamenii cautand mereu solutii doar intr-un om nu intr-o echipa, intr-un Salvator….intr-un Mesia defapt.

  Reply

 7. Edy
  octombrie 21, 2011 @ 2:53 pm

  De aia nui bine sa te uiti la stiri da perspectiva pesimista asupra vietii sau indiferenta ca cineva o murit asa ca nu isi au rostu stirilie.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *