Skip to content

6 Comentarii

 1. Ana Damian
  iulie 2, 2014 @ 3:34 pm

  Stiu si inteleg intru totul ceea ce se spune aici…pana la urma nu exista scuze pentru cei ca mine care traiesc in afara casatoriei. Dar cu mare fericire in suflet pot sa contrazic anumite comentarii de la subiecte anterioare. Daca m-am daruit viitorului meu sot inaintea casatoriei nu a fost de frica sa nu raman „fata batrana”,cum zice mama. Nu a fost de frica sa nu plece de langa mine daca nu ii ofer asta. Recunosc ca am vrut. Si,in contradictoriu cu cei care neaga cu vehementa o continuitate in asta, am ramas impreuna. De 6 ani impartim aceeasi dragoste la fel ca atunci. Ma caiesc intr-adevar ca in tot acest timp nu am putut sa ne cununam si in fata lui Dumnezeu. Nu facem parte din familii foarte instarite iar,dupa cum bine stie toata lumea…nu poti face o nunta fara ceva bani. In prezent ne facem planuri ca anul asta sa ajungem si in fata Domnului sa ne accepte dragostea si faptul ca am ales sa impartim si bolile si fericirile impreuna. Nu suntem oameni perfecti, avem pacate…dar ne caim pentru ele. Impreuna.
  II multumim Domnului in fiecare zi pentru ca ne lasa sa mai vedem inca o data minunile Sale. Ne rugam Lui sa ne indrepte si sa ne tina tari sa facem fata vietii.
  Eu va multumesc din suflet pentru acest mic colt pe care mi l-ati pus la dispozitie sa pot vorbi,macar putin!
  Doamne ajuta!

  Reply

 2. Claudiu Balan
  iulie 2, 2014 @ 5:14 pm

  Anna, Dumnezeu să vă ajute să vă întemeiați o familia frumoasă și binecuvântată de Dumnezeu. Să vă dăruiască Domnul prunci buni și care să vă lumineze fiecare zi.
  E cel mai frumos dar al familiei.

  Rămâneți aproape de Domnul și faceți voia lui în toate și nor de binecuvântări va revărsa El asupra voastră.

  🙂

  Reply

 3. Ana Damian
  iulie 2, 2014 @ 7:24 pm

  Multumim din tot sufletul!
  Asta le doresc si eu tuturor celor care au familii, sa ii binecuvanteze Domnul!
  Sa putem trai zile cat mai multe in care sa ne bucuram de slava Lui!

  Reply

 4. Boitos
  iulie 3, 2014 @ 5:43 am

  AnnaDamian, sper sa nu ma intelegi gresit dar:
  -ce treaba are nunta cu cununia nu stiu.
  Sunt 2 lucruri diferite.Am vazut si oameni care la cununie au fost doar ei si nasii, am vazut si oameni care au facut cununia separat si nunta peste un an, deci chiar nu inteleg ce treaba au unele cu altele.
  Ca nu se poate face nunta fara bani , cam asa e. Dar depinde ce nunta.
  Nu te critic pe tine, ci vreau doar sa inteleaga cei mai tineri ca sunt lucruri diferite.Starea civila , cununia , apoi daca este ceva petrecere dupa , sunt lucruri diferite si separate.
  Se pot face toate in aceasi zi, dar se pot face si in zile diferite.
  Se poate face nunta incat sa strangi bani cati vrei dar si nunta simpla.

  Reply

 5. Cojocar Mihaela
  iulie 3, 2014 @ 7:35 am

  Eu vin sa va dau un exemplu concret ca se poate. 🙂 Fratele meu are nunta vara asta, totul era planuit, dar un deces in familie a dat planurile peste cap, totusi ei au hotarat sa se casatoreasca. Asa ca vara asta o sa faca cununie civila, apoi cununie la biserica, o masa in familie si la anul ramane petrecerea(poate chiar si cu un botez 🙂 ). Importanta e vointa ca apoi Dumnezeu randuieste restul. Doamne ajuta!

  Reply

 6. romeo
  iulie 6, 2014 @ 11:46 am

  Corect Simona..cununia nu are nici o legatura cu nunta.Am auzit de multe ori pretextul asta „nu avem bani sa ne casatorim „. E suficient un preot si doi nasi.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *