Skip to content

5 Comentarii

 1. NICULINA
  octombrie 7, 2010 @ 4:41 pm

  copii abandonati
  EU AS RUGA TOATE MAMELE DIN LUMEA ASTA CELE CE NU AU FACUT AVORTURI PANA ACUM,SA NU FACA ACEST PACAT NICIODATA,EU AM AVORTAT SI O SA-MI PARA RAU TOATA VIATA CHIAR DACA AM MARTURISIT EU TOT NU MA SIMT CURATA IN FATA DOMNULUI,ACUM I-MI DORESC COPII DAR NU MAI POT AVEA,DAR DE CE NU I-AM PASTRAT CAND MI IA DAT DOMNUL CAND A INGADUIT DOMNUL EU MA GANDEAM CA NO SA POT FACE FATA,AM O FETITA DE 8 ANI SI SUNT TARE MANDRA DE EA DAR TOT TIMPUL STAU SI MA GANDESC SI LA CEILALTI.NOI ABANDONAM COPII ACEIA NICI DECUM II AVORTAM.

  Reply

 2. Ana
  octombrie 8, 2010 @ 8:25 am

  Niculina gand la gand cu tine.
  [b]Tinerii de azi sunt sfartecati de media din toate partile si numai cei care s-au tinut si se tin de biserica, mai pot gandi bine.[/b] Ceilalti sunt manipulati si se gandesc la iubiri pe care de altfel nu le vor avea niciodata. [b]Fara Hristos, nu exista iubire adevarata.[/b] O pot spune asta cu toata experienta vietii mele de pana acum, si cu tot ce am vazut in jurul meu.

  In ce priveste avortul, pot spune despre o femeie in varsta care are doi copilasi si care la varsta ei de aproape 80 ani isi plange avorturile si se gandeste ca daca nu ar fi avortat, acum ar fi avut la cine sa mearga si ar fi avut ajutoare mai multe, mai multi nepoti. Ma uimeste de cate ori o aud si de fapt vorbeste despre asta de cate ori o intalnesc. E uimitoare durerea ei si parerea ei de rau dupa atatia ani de zile.

  [b]Dar stiu tinerii azi ca-si avorteaza propriile ajutoarele de maine?[/b]

  Ferice de cei ce lasa sa se nasca toti pruncii. Ferice de familiile care au inteles ce inseamna sa faci voia Domnului.

  Doamne ajuta

  Reply

 3. roxana
  noiembrie 12, 2010 @ 3:24 pm

  o sa va para rau
  eu am facut un avort la 20 de ani,dar imi pare rau si in ziua de azi ,in fiecare seara ma rog la domnul sa ma ierte ,cu timpul te macina ai sa regreti enorm.in prezent am o fetita de 1an jumate acum vad ce inseamna sa fi mama si ce bucurie ai in suflet.si daca ati facut vreun avort nu/l mai repetati o sa va para rau.NU AVORT!

  Reply

 4. Badea Patricia
  noiembrie 16, 2011 @ 7:06 pm

  O vedenie a Parintelui Paisie Aghioratul despre sufletele copiilor avortati(cutremurator)

  Intr-o noapte, Dumnezeu a îngăduit să văd o înfricosătoare vedenie, care mi-a arătat care este soarta acelor copii. Era în noaptea spre Martea Luminată. Aprinsesem două lumânări în două tinichele, asa cum obisnuiesc să fac chiar si atunci când dorm, pentru cei ce suferă sufleteste si trupeste, vii si morti. La ora douăsprezece, în miezul noptii, în timp ce rosteam rugăciunea lui Iisus, văd un ogor mare, înconjurat cu un gard de zid, semănat cu grâu care abia începuse să crească. Eu stăteam în afara ogorului si aprindeam lumânări pentru cei moiti, pe care le lipeam de zidul împrejmuitor. In partea stângă era un teren viran, plin de stânci si văgăuni, care se miscau mereu din pricina unui vuiet puternic alcătuit din mii de tipete sfâsietoare, care-ti rupeau inima. Chiar si cel mai împietrit om s-ar fi umilit, dacă le-ar fi auzit. In timp ce sufeream din pricina acelor tipete sfâsietoare si mă întrebam de unde provin si ce înseamnă toate acestea pe care le vedeam, am auzit o voce spunându-mi: „Ogorul cu grâu, care încă nu a dat în spic, este cimitirul cu sufletele mortilor care vor învia. Iar în locul care se cutremură de tipetele sfâsietoare, se află sufletele copiilor care au fost omorâti prin avorturi”. După această vedenie mi-a fost cu neputintă să-mi revin multă vreme, din pricina marei dureri ce am simtit-o pentru sufletele acelor copii. Nu am putut nici măcar să mă odihnesc după aceea, cu toate că eram istovit de oboseală. (Paisie Aghioratul)

  Reply

 5. Bogdan Munteanu
  noiembrie 17, 2011 @ 10:46 am

  „Mare urgie a lui Dumnezeu vine peste casa si femeia aceea care îsi omoară copiii”, spune Pr Cleopa şi am putea spune că chiar Duhul Sfânt lansează acest avertisment, pentru cine mai are urechi de auzit…

  Din păcate, urechile a milioane de femei (şi bărbaţi) sunt ‘înfundate’ de ideologia care prezintă avortul drept o ‘soluţie’ de a scăpa de greutăţi când, de fapt, dezleagă un şuvoi de nenorociri asupra respectivelor şi a celor din jurul ei…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *