Paula: „In sinea mea mereu am stiut ca nu vreau sa fac dragoaste inainte de casatorie”

Buna! Eu am 24 de ani, si da, sunt virgina 🙂 Si este un lucru de care sunt mandra!

Mi-am facut in sfarsit curaj sa scriu povestea mea. La 24 de ani pot sa spun cu mandrie ca sunt virgina, iar asta o spun pentru ca multe fete sa aiba curajul sa ramana hotarate, sa nu se ia dupa gura lumii.

De mica am crescut in credinta, iar viata m-a facut sa dau peste oameni minunati de la care am avut doarte multe de invatat, si mai ales am dat peste foarte multe carti, si peste Dumnezeu. In sinea mea mereu am stiut ca nu vreau sa fac dragoaste inainte de casatorie, pentru ca imi voi pierde inocenta mea, si puterea de a merge un fata lui Dumnezeu sa ma rog. Stiam ca am sa regret si am vrut sa nu fac ceva sa regret toata viata.

Prima mea relatia mai serioasa a fost in primul an de facultate. El ar fi vrut, desi la inceput a zis ca ma accepta asa cum sunt, pe parcus a vrut sa ma fac sa renunt la credinta mea, si sa ma convinga sa facem.. Dar pur si simplu simteam ca nu e omul potrivit pt mine, ca nu cu el as putea sa imi petrec restul zilelor, si ne-am despartit.

Am mai avut un prieten, care dupa cateva luni, mi-a zis ca se desparte de mine, ca el nu poate sta langa mine doar asa „degeaba”. Asta a fost anu ltrecut in martie. Dupa ce m-am desparitt de el, mi-am pus credinta si mai mult in Dumnezeu. Stiam ca e bine ce fac, eram impacata, desi aveam 23 de ani se eram virgina, stiam ca e bine. Atunci m-am rugat enorm de mult la Dumnezeu, mi-am pus toate sperantele in El, pentru ca stiam  ca va aparea cineva care ma va aprecia si ma va iubi.

Vreau sa mai spun ca sunt o fata frumoasa, si nu ca sa ma laud, dar ca sa spun ca nu am dus niciiodata lipsa de isipite, dar daca ai putere si credinte, se poate!

Dumnezeu m-a rasplatit..Am un prieten minunat, de 1 an si 2 luni, ne iubim enorm. El este „curat”, ca si mine, de accea nu avem dificultati in a ne pastra pana la cassatorie.

Stim ca asta e ceea ce trebuie sa facem oentru a fi toata viata fericiti. Ne iubim asa de mult  pentru ca am avut timp sa ne cunmoastem sufletele, sa vorbim, sa visam, sa ne rasfatam…Luciri de care, probabil, nu am fi avut timp daca ne-am fi inceput activitatea sexuala.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a oferit iubirea sincera, si tot ceea ce pot sa spun este ca MERITA SA ITI ASTEPTI JUMTATATEA TRIMISA DE DUMNEZEU!

Chiar daca nu e usor, si unii te judeca, merita din tot sufletul sa astepti, si atunci simti cu adevarat rasplata Sa!

(Paula, 24 de ani)

(Visited 3 times, 1 visits today)