Skip to content

3 Comentarii

 1. Oana Elena
  mai 20, 2023 @ 2:53 pm

  Foarte frumos spus si intelept! Si bine ar fi daca tinerii ar urma aceste sfaturi.
  Si as mai adauga ceva, ca din partea unui cuplu care se lupta de ani de zile cu infertilitatea: infertilitatea este statistic vorbind cam 50% de cauza feminina si 50% masculina. Cei care nu cred pot intreba pe medicii specialisti in infertilitate. Iar cei care pun astfel de conditii s-ar putea regasi ei insesi intr-o situatie dificila. Sunt pline grupurile si forumurile dedicate infertilitatii de cazuri in care chiar domnii, unii tineri, au probleme mari mari de tot la spermograma, fragmentarea ADN-ului spermatic, anticorpi anti spermatici. Un varicocel, o prostatita sau un oreion din copilarie ii pot aduce intr-o asemenea stare incat nici prin fertilizare in vitro sa nu poata avea copii vreodata. La fel, sunt fete tinere de 24-25 de ani in prag de menopauza. Cum iti dai seama? Nu poti, ca nu se vede pe om si nici analize atat de amanutite nu faci din prima. O banala infectie netratata corespunzator te poate aduce la infertilitate, atat pe doamne cat si pe domni.
  Doar cei care s-au lovit de asta ajung sa stie cum e de fapt realitatea si cat de mult conteaza dragostea cea adevarata intr-o situatie atat de grea. Asa ca le doresc tuturor sa fie luminati de Dumnezeu si sa urmeze aceste sfaturi de aur pe care le-ai dat in articol. Si sa nu fie loviti de vre-un necaz asa de greu incat sa ajunga sa li se naruiasca relatia cladita pe altceva decat dragoste.

  Reply

 2. claudiu_admin_otwp
  mai 20, 2023 @ 3:14 pm

  Mulțumesc pentru completări. Foarte utile.

  Reply

 3. Otilia
  mai 20, 2023 @ 6:07 pm

  Foarte frumos ai descris mai sus Claudiu și foarte adevărat ! Minte luminată sa putem înțelege și Inima bună cu suflet frumos și deschis să putem să primim. Bunul Dumnezeu să ne ajute tuturor prin crucea pe care o avem să ne mântuim ! În zilele noastre într-adevăr infertilitatea este din păcate ceva ce multă lume o are dar cine are credință și rugăciune multă cu Voia Domnului va putea avea și prunci. Un Sfânt ce ajută foarte tare și în aceasta problema pe lângă altele este Părintele Ilie Lăcătușu din cimitirul Adormirii Maicii Domnului! Cu toată dragostea îl recomand pentru orice problemă! Doamne ajută tuturor!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *