Skip to content

7 Comentarii

 1. florinm
  noiembrie 11, 2009 @ 8:44 pm

  Adrian, pentru ca povestirea ta se termina asa cum se termina, e cu atat mai frumoasa! Daca scriai ca ai dobandit ceva palpabil, ar fi fost frumos, desigur, dar tu ai vazut schimbarea in viata fiului tau. In viata noastra trebuie sa cautam minunile, nu neaparat sa le iscodim modul materialnic de realizare. Fiecare clipa in care avem sansa de a fi mai buni, de a ne inmulti talantul, e o minune! Cand vezi oamenii in jur, unii bucurandu-se, unii suferind, unii plangand… Toate astea sunt minuni, prin toate avem si noi sansa sa ne inbunatatim, sa fim mai aproape de El. Ne bucuram, zambim cand vedem pe cineva ca zambeste, suferim si noi cu cineva care sufera si incercam sa-l ajutam, spunem un cuvant de mangaiere, ne rugam pentru toti acestia! Pentru ca suntem madulare ale aceluiasi Trup si suferim si ne bucuram impreuna.
  Multumesc Domnului ca mi-a dat a citi aceste randuri de multumire ale tale catre Sfantul Nectarie!

  Reply

 2. Ana M.
  noiembrie 11, 2009 @ 9:37 pm

  Luni, pe 9 noiembrie, de praznicul Sf. Nectarie, m-am invrednicit si eu sa ajung la manastirea Radu Voda. Lume multa era acolo, venita sa-l cinsteasca pe Sfant. Afara era frig si am stat ceva vreme la coada spre a ne inchina Sfintelor Moaste, dar Sfantul a avut grija de noi si ne-a trimis, prin intermediul unor crestini, ceai cald si gustari.
  Dar cel mai frumos a fost simtamantul pe care l-am avut – ca nu mergem sa ne inchinam la „oseminte” (cum au scris intr-un ziar), ci ca insusi Sfantul Nectarie ne astepta sub baldachinul din curtea manastirii, unde pe fiecare il imbratisa si saruta si daruia tuturor binecuvantari.
  Multumiri Domnului si Sfantului Nectarie pentru toata grija pe care ne-o poarta!
  Doamne ajuta!

  Reply

 3. Alina
  martie 3, 2010 @ 3:29 pm

  Iti multumesc Sfantul Nectarie pentru ca mi-ai ascultat ruga si l-ai ajutat pe tatal meu la spital si rezultatul la biopsiea iesit bine. Esti Sfantul ocrotitor al familiei mele. Vin si ma rog la Radu Voda pentru sanatatea familiei mele si pentru iertarea pacatelor.O sa spun tuturor ca rugaciunile mele catre Sfantul Nectarie au fost ascultate si ca ma rog in continuare si o sa merg cat pot de des in lacasul sfant al manastirii Radu Voda unde simt ca imi incarc bateriile si ca este o cu totul alta lume fata de lumea in care traim.
  Doamne Ajuta!

  Reply

 4. Laurentiu
  martie 20, 2010 @ 2:29 pm

  Doamne al Puterilor,pentru rugaciunile Robului Tau cel Ales,Nectarie,fii cu noi!
  Multumim Adrian ca ne dai lectii de traire!

  Reply

 5. Guest
  noiembrie 8, 2010 @ 5:58 pm

  “Bucura-te, Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!”
  Maine este praznuit !!!

  Reply

 6. Veronica
  noiembrie 9, 2010 @ 11:37 pm

  Sfinte Ierarhe Nectarie, te rugam, fie-ti mila , roaga-te si pentru noi!

  Reply

 7. Elena
  decembrie 7, 2010 @ 5:35 pm

  Sfantul Nectarie e grabnic ajutator. Am simtit acest lucru in momentele grele, dar si in clipele carora nu le acordam de obicei suficienta atentie, considerandu-le, pe nedrept, simple coincidente. L-am cunoscut pe Sfant acum cinci ani, cand am aflat de boala incurabila a tatalui meu-cancer la laringe. Medicii nu-i dadeau nici o sansa, declarand, fara menajamente, ca nu mai este nici o speranta de insanatosire. Dar Bunul Dumnezeu ne-a auzit rugaciunile, iar in prezent tata este sanatos, desi nu a facut chimioterapie. Operatia (extrem de dificila) a decurs fara probleme, fiind inca o dovada incontestabila ca puterea sfiintilor depaseste previziunile stiintei.
  Multumim Sfantului Nectarie, tamaduitorul de cancer!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *