Skip to content

5 Comentarii

 1. adriana
  decembrie 18, 2009 @ 2:06 pm

  Claudiu, am si eu o poveste de Craciun….m-as bucura daca o gazduiesti pe site…o gasesti pe blog …POVESTE DE CRACIUN IN PLINA DESFASURARE

  Reply

 2. adriana
  decembrie 18, 2009 @ 2:24 pm

  AVEM CE INVATA DIN POVESTEA VOASTRA…AM LUAT-O SI LA MINE PE BLOG

  Reply

 3. Valentin
  decembrie 18, 2009 @ 6:00 pm

  Pr. Mihail Stanciu-Nasterea Domnului vs Craciunul http://www.trilulilu.ro/vylyca84/283bbdcc206f49

  Reply

 4. dumbravioara
  decembrie 18, 2009 @ 6:02 pm

  Ce frumoasa povestioara! Slavit si laudat sa fie Dumnezeu!Timp de 20 de ani, an de an,.. asteptam Craciunul cu bucurie.Si nu pentru ca se naste Mesia, nicidecum.Ci imi era gandul la cadouri si la mancare, precum porcul.Mancam pana imi crapa burta, la biserica de Craciun nu ma duceam.Insaanul asta pe la inceput,am vazut un film religios care m-a inpresionat pana la lacrimi, am descoperit site-ul asta(acum vreo 2 luni), am avut si caderi dar si intoarceri catre El,insa niciodata nu am simtit ce simt acum.Niciodata nu am stat sa aprofundez…ce inseamna aceasta sarbatioare: Venirea lui Mesia! S-a nascut pentru mine pacatoase care nu conteneste sa il supere pe Tatal sau Ceresc si implicit pe Fiul si Duhul Sfant.Iarta-ma Doamne, atat timp ai fost langa mine si eu nici nu am observat lucrul asta! Slava TIE Doamne! Sper sa poposesti si in casa mea….

  Reply

 5. alinadamian27
  decembrie 18, 2009 @ 6:27 pm

  Ce frumoasa e ortodoxia ! Mantuitorul nu se naste numai pt noi, se naste pt toata lumea.Primiti-L in sufletele voastre pentru ca acestea sa nu se chinuiasca pe lumea aialalta , din cauza faptelor din viata aceasta.:-)

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *