Skip to content

2 Comentarii

 1. IRINEL
  decembrie 10, 2017 @ 10:48 pm

  As dori sa transmit individei din auditoriul parintelui Iustin, care la un moment inoportun a spus ca „nu este pregatita pentru a primi informatia”, sa nu mai piarda timpul si sa vina la astfel de conferinte, „PREGATITA”. Celuilalt individ care a spus ca este tarziu, de asemeni sa nu cumva sa piarda o ora de somn. Se vede ca sunteti doar laici, nu adevarati laici; parintele Iustin, sunt sigur ca a ramas neplacut surprins, aratadandu-si nemultumirea, intr-un mod elegant, pe care nu stiu cati dintre cei prezenti l-au inteles (fiind tarziu si nepregatiti pentru a primi informatia) prin cuvintele: „EU AS ASCULTA PE DL. LEMENI PANA DIMINEATA SI NU M-AS PLICTISI”.
  Mult respect pentru parintele Iustin si profesorul Adrian Lemeni.

  Reply

 2. Claudiu Balan
  decembrie 11, 2017 @ 10:59 am

  Salut Irinel,

  Nu te stresa, stai fără grijă. Domnul a îngăduit asta spre smerenia domnului Adrian Lemeni.
  Eu îl cunosc pe băiatul care și-a arătat nemulțumirea că domnul Lemeni a vorbit prea mult. Eu un băiat necăjit și simplu, și are nevoie de multă dragoste. Am vorbit la telefon de mai multe ori cu el.

  Domnul Lemeni este foarte bine pregătit și Dumnezeu l-a rânduit să fie de mare folos bisericii ca ministru secretar de stat în Ministerul Cultelor. Deasemenea este și un profesor bine pregătit… și Domnul îi dă înțelepciune ca el să mărturisească în aceste veac secularizat.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *