Skip to content

4 Comentarii

 1. George
  octombrie 25, 2009 @ 4:33 pm

  Prin credinta se impartasisera de vesnicia DRAGOSTEI !

  Reply

 2. Diana
  septembrie 13, 2011 @ 10:19 pm

  Eu cred sincer că Dumnezeu îmi ascultă rugăciunea şi că doreşte să mă ajute, dar dacă îndeplinirea rugăciunii mele depinde şi de voinţa unei alte persoane? Poate Dumnezeu să facă ceva în privinţa liberului arbitru? Dacă ceea ce îţi doreşti cel mai mult nu depinde în principal de tine, ci de deciziile altei persoane…sunt în dubiu dacă pot crede că voi primi ceea ce am cerut într-un astfel de caz…

  Reply

 3. Claudiu Balan
  septembrie 14, 2011 @ 12:34 pm

  Salut Diana!

  Alegerile noastre nu ingradesc libertatea lui Dumnezeu. Deci daca un om isi pune in cap sa faca ceva rau cuiva, Dumnezeu are la indemana toate mijloacele sa-l opreasca pe acesta, dar fara sa-l forteze sa faca binele. De exemplu daca cineva ar vrea sa de cu masina peste o fosta prietena, din gelozie, Dumnezeu il poate impiedica sa faca acest lucru punandu-i piedici de genul: sa faca pana la o roata, sa nu-i mai porneasca masina, sa i se strice in drum…etc.

  Ce vreau sa-ti explic este ca desi indeplinirea dorintei tale depinde de alte persoane, Dumnezeu le poate influenta pe acele persoane la fel cum te influenteaza si pe tine.

  Deci daca-i ceri ajutorul in ceea ce-ti doresti, va avea El grija sa aseze lucrurile incat totul sa mearga struna.

  Nu uita ca Dumnezeu lucreaza de multe ori si din interior, dand ganduri bune sau stari duhovnicesti oamenilor pentru a-i impulsiona sa faca anumite lucruri,

  Tot ce trebuie sa retii este ca Dumnezeu poate face orice, oricand, oricum, oriunde, fara niciun obstacol, indiferent de alegerile si vointele oamenilor.

  Trebuie doar sa-i ceri ceea ce vrei si sa si crezi ca te va ajuta!

  Reply

 4. silvia
  septembrie 15, 2011 @ 7:50 am

  daca ceea ce am cerut este de folos pentru sufletul nostru, cu siguranta ca vom primi. din pacate adesea nu stim ce sa cerem. de aceea ne-a invatat Domnul rugaciunea „Tatal nostru”, care cuprinde esentialul: slavirea lui Dumnezeu, cautarea imparatiei cerurilor, lasarea in voia lui Dumnezeu, „painea cea de toate zilele”, iertarea pacatelor, alungarea ispitelor si pazirea de tot raul. si ne-a mai spus ca atunci cand cerem sa credem ca am si primit.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *