Skip to content

8 Comentarii

 1. Admin
  februarie 4, 2011 @ 4:21 pm

  Am specificat ca sursa acestui articol este blogul Pr. Mihail Stanciu, deoarece am preluat introducerea de la sfintia sa, dar am gasit si filmuletele asezate intr-o ordine inteligibila.
  Totusi meritul de a cunoaste acest mare om, se datoreaza Anei, deoarece ea ne-a pus in tema despre dr. Leon Danaila, inca de ieri.
  Multumim mult Ana. Domnul sa-ti rasplateasca stradaniile.

  Reply

 2. Viorica
  februarie 4, 2011 @ 5:54 pm

  EXCEPTIONAL
  Doamne ajuta!
  FOARTE FRUMOASE SI DEOSEBITE INFORMATII, PACAT CA NU STIU MULTI DESPRE ELE! AM AVEA MULT DE INVATAT, TOTI, DAR MAI ALES MEDICII SAU VIITORII MEDICII.SLAVA DOMNULUI CA MAI EXISTA ASTFEL DE OAMENI IN ROMANIA!

  Reply

 3. Andrei
  februarie 4, 2011 @ 8:10 pm

  Doctorul Leon Danaila, doctorul Pesamosca sunt practic pt Romanania de azi ce a fost Nicolae Paulescu acum un secol, si acum ca si atunci nu stim sa apreciem valorile indeajuns si ajungem sa ne complacem doar cu mediocritatile indelung mediatizate de televiziune.

  Reply

 4. Admin
  februarie 5, 2011 @ 8:46 am

  Da Andrei, ai perfecta dreptate. Avem in intentie sa-l facem mai cunoscut pe Dr. Nicolae Paulescu in randul tinerilor. Vom publica articole cu domnia sa. Mai ales ca a luptat mult si impotriva ideologiei evolutioniste.

  Reply

 5. Andrei
  februarie 5, 2011 @ 9:37 am

  A luptat impotriva a 3 mari unelte ale diavolului: evolutionism, masonerie si sionism. Toate astea 3 care pe zi ce trece castiga teren si distrug lumea.

  Reply

 6. Admin
  februarie 5, 2011 @ 9:44 am

  Da, tocmai din aceste trei motive nu i-au fost recunoscute meritele pe plan international (foarte putine nume mari au facut asta, dar in mod discret… ca sa nu deranjeze "corectitudinea" politica). Mai mult, a fost acuzat de antisemitism. Si cum sa nu fie acuzat…daca lupta tocmai impotriva sionismului. Dar acestea sunt alte discutii in care nu vrem sa intram deoarece nu-si are rostul acum.

  Reply

 7. Ana
  februarie 5, 2011 @ 9:38 pm

  Avem modele!
  Admin multumesc si eu.

  Am urmarit impreuna cu familia mea de 3 ori fiecare clip. Copiii care au acum de studiat mult, au primit spor la studiu dupa ce au auzit cu cata pasiune atat dl doctor Leon cat si d-na doctor Gheorghitescu studiaza, lucreaza.

  Sunt uimitori amandoi si inspiranti pentru oricare dintre noi. Dumnezeu sa le rasplateasca bucuria daruita noua prin interviurile astea.

  [b]Uneori tinerii nu au modele. Eu in oameni de felul lor vad adevarate modele demne de urmat.
  [/b]
  mai sunt 4 clipuri cu cateva interviuri cu dl dr Leon aici:
  http://www.youtube.com/watch?v=hpDgWejvH6I

  Reply

 8. dobrota nicolae
  martie 7, 2011 @ 10:07 pm

  va rog frumos urgent
  Buna seara ma numesc Dobrota Nicolae sunt din tg jiu am 23 de ani si din pacate din nastere imi tremura mainile, iar la vasta de 5 ani in urma unei petrecere unde era foarte mult curent am ramas si cu un tremurat al capului un fel de panchinson dar nu tremur tot timpul, cand eram mic prin anul 1994 am fost la control la craiova spitalul nr 1 unde mi sa spus ca as avea torticolis, 2 ani mai tarziu am fost la cluj napoca si mi sa spus ca sunt prea mic ca sa fiu operat de torticolis si sa astept implinirea vastei de 18 ani din pacate nu am mai dispus de resursele financiare, din pacate ultima data ( in august 2009) cand am fost la control in craiova mi sa recomandat sa fac un examen rmn in care mi-a iesit ca am o pata pe creierul mic si de la acceasta pata mi-sar tragea toate problemele mele de sanatate. V-as ruga frumos daca ma-ti putea ajuta sa pot sa iau legatura cu domnul doctor. va multumesc si va urez tututror multa sanatate ca este cea mai de pret datele mele de contact sunt urmatoarele adresa de mail dobrotanicolae18@yahoo.com

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *