Proiectul Casei Pr. Justin Pârvu

Dragilor, cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să finalizez proiectul digital al clădirilor care vor face parte din complexul Casa Părintele Justin Pârvu din Galați.

Casă pentru femei și copii dedicată femeilor în criză de sarcină și copiilor lor, care va cuprinde la parter 4 garsoniere utilate de 35 de mp și 6 camere de 2 persoane la etaj.

Casa pentru oamenii strazii (cantină și cazare). La parter va fi cantina pentru 50 de persoane, bucătăria și o toaletă iar la etaj o cameră de cazare pentru 12 persoane, toatele, dușuri, spălătorie

Depozit pentru alimente, haine și electrocasnice primite prin donații și distribuite celor săraci după nevoie.

Casa Părintele Justin Pârvu este/ne dorim să fie un loc de mângâiere pentru oamenii în suferinţă din Galaţi şi zonele din împrejurimi, în special pentru oamenii străzii, femeile în criză de sarcină, copiii orfani, văduve, persoane şi familiile foarte sărace care au nevoie urgentă şi constantă de ajutor.

Casa Părintele Justin Pârvu va oferi cu ajutorul lui Dumnezeu şi rugăciunile ocrotitorului ei: adăpost, masă şi mângâiere pentru persoanele care trăiesc în frig, foame, boala şi singurătate. Ne dorim să asigurăm măcar nevoile minime celor în suferinţă. În același timp acest așezământ va fi și un loc de întâlnire a creștinilor, în special tineri, care vor putea să facă voluntariat zilnic, slujind aproapelui nostru.

Detalii puteți aflat pe www.casajustinparvu.ro

(Visited 9 times, 1 visits today)