Skip to content

4 Comentarii

 1. Razboi întru Cuvânt » AC
  iulie 4, 2009 @ 1:31 am

  […] Ortodoxia tinerilor: Psihologia necredinţei […]

  Reply

 2. Tomis The Cat
  octombrie 14, 2009 @ 11:36 am

  „…evoluţia a devenit o metodă “ştiinţifică” prin care omul necredincios îşi păcăleşte conştiinţa şi toată evidenţa că Dumnezeu există.”

  Foarte important acest subiect, mai actual ca oricând, într-o lume îmbibată de materialism şi de evoluţionism ! Foarte grav este că mulţi oameni îşi ascund ateismul sub masca „credinţei” şi chiar a ajuns o adevărată modă ca în ziua de azi să auzim expresia „cred în Dumnezeu”. A ajuns să fie jenant să spui că nu crezi în Dumnezeu… să zică lumea despre tine că eşti un ateu şi un necredincios… Şi atunci unii s-au gândit că e mai bine să spună că şi ei cred… În timpul comunismului (eu am aproape 42 de ani) era invers: era o ruşine să spui că şi tu CREZI ÎN DUMNEZEU ! Oamenii îşi ascundeau credinţa şi mergeau pe furiş la Biserică…
  Am preluat mai demult un material interesant, o SCRISOARE DESCHISĂ PRIVIND EVOLUŢIONISMUL ŞI CREAŢIONISMUL elaborată de Alianţa Familiilor din România şi adresată Ministerului Educaţiei, cercetării şi tineretului la data de 4 martie 2008. Vă invit să citiţi AICI această scrisoare care mi-a atras atenţia în mod deosebit ! Fiţi binecuvântaţi !

  Reply

 3. nyky
  octombrie 15, 2009 @ 9:30 pm

  ma rog sa ne dea Dumnezeu adevarata credinta trecuta prin foc ca sa putem ramine in picioare in ziua cea rea . o inima buna si credincioasa asta doresc pentru toti oamenii si sa l iubim pe Hristos in veci. Amin.

  Reply

 4. Veronica
  octombrie 2, 2010 @ 6:04 pm

  Doamne ai mila de noi si apara-ne, Te rugam , ca nu cumva in nebunia vremurilor de azi sa ne pierdem credinta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *