Skip to content

7 Comentarii

 1. Anca Marina
  ianuarie 18, 2011 @ 4:48 pm

  Asa este! Ai mare dreptate. M-am regasit in acest articol.
  E trist cum lasam loc diavolului in viata nostra zicandu-ne ca un pacat mic nu inseamna nimic; cred ca suntem prea indulgenti cu noi insine si cred ca ne credem prea puternici in fata ispitelor si uitam ca fara Dumnezeu nu suntem in stare de nimic.
  Uitam ca odata ce am dat mana cu diavolul printr-un pacat cat de mic, pai atunci mergem cu diavolul pe drum pana cand ne smerim si ne para rau. Si pentru ca suntem prea orgoliosi sa ne recunoastem din prima gresala atunci mai cadem si in altele pana cand ne intoarcem la Dumnezeu si ne dam seama de neputinta noastra.

  Reply

 2. Ada
  ianuarie 18, 2011 @ 6:57 pm

  Multumesc frumos pentru ca ne-ai impartasit din experienta ta, care cu siguranta ne este de folos multora! Pot sa spun ca esti un bun exemplu pentru faptul ca te-ai ridicat din greseala, ca ai constientizat-o si ca doresti sa ii fii placut Domnului. Domnul sa ne ajute!

  Reply

 3. RDF
  ianuarie 18, 2011 @ 6:58 pm

  Singurele drumuri care ar trebui să fie bătătorite sunt cele înspre Biserică, şcoală şi prieteni…Dar din păcate şi drumul spre păcat e tot un drum pe care nu creşte iarbă:sad:

  Reply

 4. RDF
  ianuarie 18, 2011 @ 7:06 pm

  Şi mergem pe acelaşi drum…dar nu ne dăm seama că am mai fost pe calea asta ce duce la rătăcire, la "pierzare"…

  Reply

 5. Bogdana
  ianuarie 20, 2011 @ 4:16 pm

  Total de acord!! Si eu am observat, daca am inceput sa mustru si sa judec in mintea pe un altul care facea un pacat ce eu nu-l faceam, am ajuns in a face si eu acel pacat. Dupa cum am mai auzit: In mana unui Sculptor priceput loviturile ciocanului sunt dureroase dar rezultatul e inttodeauna ceva frumos 🙂 si spre binele nostru

  Reply

 6. Ana
  ianuarie 22, 2011 @ 8:01 pm

  Ciao,

  Am nevoie de sfaturile si rugaciunile voastre. Sunt in ultimul an la facultate si m-am indragostit de proful meu de licenta. Nu stiu ce sa ma mai fac, sunt disperata. Imi dau seama ca nu am cum sa ii spun asa ceva, sau ca de o relatie intre noi doi nu poate fi vorba.. dar nu stiu ce sa fac ca sa imi treaca. Sunt nevoita sa il vad in fiecare zi, iar atunci cand nu il vad mi-e tare dor de el. Nu mai stiu cum sa ma port. nu pot sa cred ca sunt intr-o astfel de sitautie, mai ceva ca in telenovele 🙁
  Dati-mi niste sfaturi.

  Reply

 7. RDF
  ianuarie 22, 2011 @ 8:31 pm

  pt Ana
  Cel mai de folos lucru ar fi să vb cu duhovnicul tău! Curaj!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *