Skip to content

6 Comentarii

 1. Oana
  noiembrie 10, 2009 @ 10:53 am

  Si eu m-am jucat zilele trecute cu un copil de 4 ani puzzel. Eu cu greu potriveam piesele, ma gandeam, ma uitam la o piesa de trei ori, copilul in schimb imediat le potrivea si chiar imi dadea lectii 🙂 Calculatorul iti oboseste mintea, te face sa nu mai fi creativ, iti creaza o lume departe de realitate. Este bine pentru cei care lucreaza sau petrec mult timp la calculator, sau citesc mult, sa mai faca si putin lucru manual sau sa joace un joc interactiv pentru ca se mai destinde si creierul, il mai motiveaza un pic 🙂

  Reply

 2. admin
  noiembrie 10, 2009 @ 11:39 am

  Ai dreptate, cei care lucreaza foarte mult cu mintea au nevoie sa se relaxeze facand efort fizic, iar cei care fac foarte multe efort fizic se relaxeaza lucrand ceva cu mintea.

  Reply

 3. D
  noiembrie 10, 2009 @ 10:04 pm

  Am mai vazut si pe altii care cumpara jucarii pentru copiii lor (chipurile) dar abia asteapta sa se joace ei cu ele ! 🙂

  Raportat la asteptarile copiilor – ai au alte asteptari pt. ca au fost INVATATI sa aiba alte asteptari. Crescuti fara tv,calculator,etc, ar fi altfel.

  Reply

 4. Adriana
  noiembrie 11, 2009 @ 12:27 am

  Bine ai grait D! Se zice ca tot invatul are si dezvat 🙂

  Reply

 5. constantin
  februarie 6, 2010 @ 9:17 pm

  Foarte bun articolul,este foarte adevarat ce ai zis si ne dam cu totii seama de aceste lucruri.Felicitari Claudiu si iti multumim si pentru alte articole din diverse categorii.Din cate s-a intamplat sa citesc pana acum de la tine si nu numai pentru mine toate au fost foarte folositoare,fiecare te invata cate ceva.Iti multumesc atat tie cat si celorlalti care vor sa impartaseasca din experientelor lor sa ajute cu un sfat bun.Este de foarte mare folos site-ul si sper sa se imbogateasca cat mai mult si sa fie vizitat de cat mai multe persoane pt ca este de un real folos.Doamne ajuta!

  Reply

 6. Claudiu
  februarie 7, 2010 @ 2:35 am

  Multumesc pentru cuvintele frumoase Constantin.
  Ma bucur ca e de folos acest site, e meritul tuturor celor care scriu, adica a peste 40 de tineri care trimit articole saptamanal.

  Ne sfatuim unii pe altii!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *