Skip to content

3 Comentarii

 1. cin
  septembrie 14, 2010 @ 10:38 am

  Multumesc Georgiana…prin ceea ce ai scris ai reamintit ceva atat de important…care mereu imi scapa!

  Reply

 2. Diaconu Rebecca
  iulie 18, 2011 @ 3:16 pm

  Eu inteleg prin „faca-se voia ta”.. „oamenii sa faca ceea ce voiesti tu”. Adica „implineasca-ti-se decalogul si invatatura”. In esenta cam stim ce vrea Dumnezeu daca citim scriptura. Si nicidecum nu inteleg „guverneaza-ma dupa cum crezi mai bine”. Faca-se voia ta pare sa se adreseze tuturor, e o chestie generala, nu particularizata si nu adaptata la fiecare individ in parte.

  Reply

 3. RESURECTION
  iulie 18, 2011 @ 8:43 pm

  In N. T. exista o mul­time de texte care arata ca voia lui Dumnezeu este aceea care este exprimata in poruncile divine, pe care oamenii trebuie sa le implineasca, (Matei VII, 21 ; XII, 50 ; Ioan IX, 31 ; etc). Din aceste texte reiese clar ca subiectul actiunii in implinirea voii lui Dumnezeu este omul. Deci oamenii trebuie sa faca voia lui Dumnezeu
  De multe ori ceia ce cerem poate sa ne faca rau, de aceea mai bine sa cerem sa se faca voia Sa pt ca El stie mai bine ce ne trebuie.Insusi Hristos in rugaciune Sa cere lui Dumnezeu Tatal sa treaca acel pahar al suferintei nu precum voieste El ( ca om ar fi vrut sa nu treaca prin acele chinuri), ci precum voieste Tu ( TATA).
  In CONCLUZIE FACA SE VOIA TA DOAMNE, caci T u insuti zici, FARA MINE NU PUTETI FACE NIMIC

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *