„Quo vadis?” (recomandare de carte)

Doamne ajută! Îmi plac cărţile şi îmi place să le împărtăşesc şi celorlalţi din ele sau să le recomand. Când am văzut îndemnul „Recomanda o carte tinerilor”, în câteva fracţiuni de secundă mi-au venit în minte cel puţin trei. Dar, având în vedere că am descoperit Ortodoxia Tinerilor datorită unui banner pe care scria „Mii de tineri îşi păstrează astăzi fecioria” am decis să recomand o carte minunată care arata lupta unei fecioare creştine de a se păstra curată într-o lume a dezmăţului unde orgia era la mare preţ.

Îndrăgostită de un tânăr roman care nu cunoaşte creştinismul şi care şi-o doreşte drept amantă va fugi de acesta tocmai pentru a-şi putea păstra dragostea, căci pentru ea doar dragostea curată putea fi numită adevărată.

Romanul „Quo vadis?” nu vorbeşte doar despre o fecioară şi lupta ei de a se păstra curată înaintea lui Dumnezeu ci şi despre lupta acesteia pentru dragostea cea adevărată, despre convertire prin dragoste, despre iertarea de pe cruce a duşmanilor şi convertirea acestora în faţa crucii, despre credinţa cea tare şi nezdruncinata care îşi pune nădejdea în Hristos chiar şi în fața imposibilului.

Este un roman care-ţi umple sufletul de credinţă, nădejde, dragoste, bucurie şi pace. Este un roman pe care îl recomand cu mare drag tinerilor.

(Preoteasa Georgiana Alisa Macovei)

(Visited 20 times, 1 visits today)