Skip to content

3 Comentarii

  1. Liana
    februarie 18, 2010 @ 3:16 pm

    Cat adevar contin aceste randuri ! Domnul sa le rasplateasca Imparateste, cum numai El ne rasplateste, traducatorului si celor care ni le-au daruit si noua, iar celui care le-a scris, vladica Nicolae : Sfinte Episcope Nicolae, roaga-te lui Hristos pentru noi pacatosii !Amin.
    (Imi place sa-i zic Vladica, Sfantului Nicolae Velimirovici, in primul rand pentru ca a fost vladica, si apoi pentru faptul ca sarbii ne-au considerat de-ai lor, de cand printesa romanca Marioara, s-a casatorit cu printul lor sarb, iar Vladica Nicolae le-a fost alaturi. In 1990 am fost in Iugoslavia, cum se numea atunci, si oamenii din localitatile de langa granita care stiau romaneste, ni se adresau cu „cumnate”; am fost foarte impresionata. Astia au fost sarbii fata de noi, si poate mai sunt, dar din nefericire…..)

    Reply

  2. D
    februarie 18, 2010 @ 11:11 pm

    Numai ca , din pacate, stiinta a involuat mult de pe timpul Sfantului pana in zilele noastre, astfel ca astazi tehnologia a devenit uneori rea in sine.

    Vedeti exemplul televizorului. Noi ortodocsii obisnuim sa spunem ca el este neutru, depinde de noi cum il folosim. Fals. El este rau in sine.
    Au aparut destule studii stiintifice aprofundate pe subiectul asta. Vedeti de ex. cartile lui Virgiliu Gheorghe despre efectele televiziunii asupra mintii umane.

    Reply

  3. Ludmila Doina
    februarie 16, 2016 @ 12:48 pm

    [b]Cat adevar contin aceste randuri ! Domnul sa le rasplateasca Imparateste, cum numai El ne rasplateste, traducatorului si celor care ni le-au daruit si noua, iar celui care le-a scris, vladica Nicolae : Sfinte Episcope Nicolae, roaga-te lui Hristos pentru noi pacatosii !Amin.
    (Imi place sa-i zic Vladica, Sfantului Nicolae Velimirovici, in primul rand pentru ca a fost vladica, si apoi pentru faptul ca sarbii ne-au considerat de-ai lor, de cand printesa romanca Marioara, s-a casatorit cu printul lor sarb, iar Vladica Nicolae le-a fost alaturi. In 1990 am fost in Iugoslavia, cum se numea atunci, si oamenii din localitatile de langa granita care stiau romaneste, ni se adresau cu „cumnate”; am fost foarte impresionata. Astia au fost sarbii fata de noi, si poate mai sunt, dar din nefericire….. )[/b]

    De acord!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *