Skip to content

5 Comentarii

 1. GeoAlena
  septembrie 9, 2014 @ 1:53 pm

  ce frumos spune … am sa incerc asta: [quote]Acceptați invitațiile la suc și ale băieților care nu se încadrează 100% în șablonul prințului din visele voastre,[/quote]

  ma bucur ca ne impartasiti asta.. pe mine ma ajuta..imi da nadejde si ma face mai constienta. multumesc

  Reply

 2. Patricia
  septembrie 15, 2015 @ 6:59 pm

  Dar daca dupa cativa ani in care am fost impreuna descoperim incet, incet ca nu avem o viziune comuna, ca unul e credincios, dar celalalt nu? Tinem foarte mult unul la altul, si ne vine greu sa ne despartim. Am incercat si asta, dar atunci unul dintre noi a tinut cu tot dinadinsul sa mergem mai departe, acceptand chiar sa mearga pe o cale de mijloc, sa faca un compromis.

  Reply

 3. constantin1993
  septembrie 16, 2015 @ 6:56 am

  @astripss : Daca el/ea greseste fata de Dumnezeu atunci nu te despartii de acea persoana , dar daca greseste fata de tine (prin desfranare sau adulter..etc) atunci desparte-te de acea persoana. Dumnezeu te iarta mai usor daca gresesti fata de EL, dar daca gresesti sau faci rau unui seaman de al tau , atunci te va ierta mult mai greu.

  Reply

 4. ElenaE
  septembrie 20, 2015 @ 8:50 am

  Frumos articol!

  Reply

 5. floare de cires
  decembrie 1, 2015 @ 7:14 pm

  „Fetelor, Făt-Frumos nu va veni, credeți-mă! Am martore multe fete, care au trecut de o anumită vărstă și vă pot confirma asta. Acceptați invitațiile la suc și ale băieților care nu se încadrează 100% în șablonul prințului din visele voastre, veți fi surprinse să aflați oameni frumoși în spatele prejudecăților voastre care-l înconjoară ca o perdea.”

  Domnul Claudiu Balan are dreptate, acum imi dau si eu seama de asta, ca Fat-Frumos nu exista. Daca vrei sa te casatoresti, trebuie sa fii mai putin pretentios (-oasa). Vorbesc pentru mine, in numele meu. Este cazul meu.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *