Skip to content

4 Comentarii

 1. flinutz
  ianuarie 2, 2009 @ 10:46 am

  Felicitari pt articol!
  Despre acel prieten – cauta motivele care l-au adus aici, toti factorii, inclusiv mediul ambiant, anturajul, familia.
  Incearca sa „empatizezi” cu el, sa suferi alaturi de el, sa-i arati ca il intelegi dar sa ii aduci si bucurie, speranta (asta deja o faci, dupa cum scrii).
  Poate ca el Il cauta, fara sa stie, chiar pe Dumnezeu. Poate ca isi da seama ca sufletul ii e gol, ca totul e zadarnic fara o ancora solida, dar care poate fi acel sprijin?
  Pentru a-l intelege mai bine, poate te ajuta cartea Viata Parintelui Serafim Rose, primele capitole, sa vezi cautarea lui, drumul si zbuciumul sau pana ce L-a gasit pe Domnul.

  Muzica e doar unul dintre semnele care ne arata starea de fapt… Dar unul destul de important.

  Reply

 2. ionutz
  ianuarie 2, 2009 @ 11:22 am

  Iti multumesc pentru reperul dat!:-)

  Reply

 3. gabriela
  ianuarie 2, 2009 @ 8:38 pm

  Ai pus foarte bine problema. Din nefericire tinerii nostrii se identifica cu starea Emo, fara a avea vreo legatura cu ea la nivel personal. Doar fiindca e la moda…Si asa ajung la depresii nefondate, se simt singuri si chiar isi doresc singuratatea, desi au mare nevoie de un umar pe care sa planga, de afectiunea parintilor, de niste prieteni adevarati. Prietenul tau e norocos, ca te are pe tine, iar tu esti aproape de Dumnezeu si El iti da ocazia sa indrepti un suflet pe calea cea buna. Desi nu o recunoste, prietenul tau regaseste in tine bucuria si inocenta care il caracterizau candva si sigur ii e dor sa fie iarasi el. Suntem datori sa le fim alaturi celor ce au nevoie de noi, fiindca prin ceilalti ne mantuim. Sa incerci sa te rogi pentru el, si sunt convinsa ca va simti nevoia sa schimbe ceva in viata lui. Multa rabdare!
  Si…felicitari pentru articol! Doamne ajuta!

  Reply

 4. GeoAlena
  mai 24, 2011 @ 1:29 pm

  Hristos a inviat!

  Imi puteti spune daca Marshall Mathers( EMinem) este Ortodox? In melodia When I’ve gone am vazut ca s-a inchinat ca un ortodox, insa as vrea sa stiu cert daca este BOTEZAT?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *