Skip to content

9 Comentarii

 1. Bogdana
  mai 2, 2011 @ 3:26 pm

  se poate da like? :-))

  Reply

 2. Claudiu
  mai 2, 2011 @ 3:39 pm

  Sigur Bogdana, ai buton sus, exact sub titlul articolului. 🙂

  Reply

 3. gaceu daniel
  mai 2, 2011 @ 6:32 pm

  Adrian Țuțu, fiind orfan, a bagat asta la inaintare. Este doar un smecheras de cartier ce intalnesti la tot pasul (el este mai special fiindca are sora avocat, mare lipsa de bani duce).
  Pe langa asta, ascultati si voi ceilalti artisti de rap din romania, aproape acelasi mesaj este transmis. Voi chiar ati luat-o de buna?

  Reply

 4. Ludmila
  mai 2, 2011 @ 7:54 pm

  gaceu daniel,

  HRISTOS A INVIAT !

  Cred ca nu-ti face bine aceasta nota rautacioasa cu care ai scris comentariul de mai sus; acest baiat a cantat frumos si cu sinceritate, si avand si o sensibilitate deosebita, nu s-a putut desparti de ea, de dragul unor critici severi precum te-ai facut si tu; daca a castigat concursul, e incurajator pentru el, ca sa persevereze, si sa se realizeze intro viata care l-a lovit poate de mic.

  Cu ceilalti doi este altceva.

  Narcis, nu numai ca ne-a surprins pe toti, pe multi ne-a blocat, nevenindu-ne sa credem. Dar el are in fata succesul pe "marile scene ale lumii", pe care si le doreste fara a sti care sunt acestea.

  Domnul sa-i ajute pe toti trei !

  Doamne ajuta !

  Reply

 5. Admin
  mai 2, 2011 @ 8:04 pm

  Daniel, nu intelegem ce treaba are talentul lui Adrian cu ceea ce spui tu despre Adrian. Noi vorbeam de talentul lui Adrian, nu de faptul ca e orfan.

  Reply

 6. Letanico
  mai 2, 2011 @ 9:11 pm

  @Ludmila
  Într-adevăr Adrian a demonstrat că are o sensibilitate aparte alegând niște versuri așa de deosebite pentru show-ul televizat. Însă n-aș spune că "nu s-a putut despărți de ea"(sensibilitate)având în vedere că înafara showlui acesta nu e nici pe departe stilul și registrul pe care îl adoptă(nu pot da exemple din respect pentru site, dvs, etc dar puteți căuta melodiile sale pe internet dacă doriți Lil Shean este numele său de scenă. În fine nu-i contest talentul din cadrul emisiunii doar că aș fi zis că acesta pălește prin comparație.

  Doamne ajută!

  Reply

 7. Admin
  mai 3, 2011 @ 6:41 am

  Salut Letanico!
  Intelegem punctul tau de vedere, si intr-adevar este normal ca asa cum ne prezentam in fata unei intregi tari, tot asa sa fim si in particular. Altfel falsam propria imagine in ochii oamenilor.

  Insa, acum am vorbit doar de talent in cazul lui Adrian, cu exceptia lui Valentin pe care l-am dat exemplu de om familist.
  Din fericire Dumnezeu este darnic si da talanti multi, nu numai romanilor ci si tuturor oamenilor din lumea aceasta. Insa din pacate nu toti isi negustoresc talentele in favoarea lui Dumnezeu. Talente avem destule, depinde cum le folosim: spre osanda sau spre mantuirea noastra.

  Si Florin Salam are talent la cantat. Insa din pacate, de cele mai multe ori nu si-l foloseste cum trebuie ci pentru lucruri desarte.
  Faptul ca Florin Salam isi iroseste talentul nu constituie un motiv pentru mine de a nu-i remarca talentul in sine. E raspunderea lui cum isi foloseste talentul, si toti purtam raspunderea pentru talantii care ni s-au dat.
  La fel si in cazul lui Adrian, depinde de el cum isi va folosi talentul:
  a) in favoarea lui Dumnezeu (nu trebuie neaparat sa-l invoce pe Dumnezeu in melodii pentru asta)
  b) in favoarea intereselor meschine, avand soarta smochinului neroditor.
  Timpul va spune mai multe.

  Reply

 8. Ludmila
  mai 3, 2011 @ 7:27 am

  Letanico,

  HRISTOS A INVIAT !

  Pt ca mi te-ai adresat direct, politicos este sa-ti raspund la randul meu.

  Tu de ce descoperi, ce poate Dumnezeu ascunde? Eu nu am stiut care este numele de scena a lui Adrian, si nimic despre el, decat ce am vazut pe acest site. Si nu-l voi cauta pe unde ai facut trimitere, ca ce am vazut a fost suficient.
  Eu i-am vazut puritatea copilareasca pe chip, pe care datorita emotiilor concursului nu si-a putut-o ascunde, iar drama lui de ce si-ar fi ascuns-o, daca traieste cu ea clipa de clipa? A, ca nu si-o descopera in "gashca", este caracteristic baietilor sa "se dea mari", puternici, cum ii sta bine unui barbat, dar au tot atata sensibilitate sufleteasca ca si toti ceilalti oameni, traind mai greu decat ei, daca trebuie sa-si ascunda trairile interioare uneori foarte intense.
  Iar mesajul transmis este unul biciuitor pentru cei care au parinti si nu-i respecta, dand dovada chiar de lipsa de iubire.

  Oare nu avem toti si defecte, si greseli, si pacate, si ne-ar parea bine ca altii sa ni le arate cu degetul, sau Dumnezeu sa ni le arate tuturor ? Nu.

  Fiti mai ingaduitori unii cu altii, ca si Dumnezeu sa fie cu noi toti.

  Doamne ajuta !

  Reply

 9. GeoAlena
  iunie 1, 2011 @ 1:41 pm

  HRISTOS A INVIAT!

  M-a impresionat foarte tare aceasta recenzie… Dumnezeu chiar lucreaza si astfel?!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *