Lore:”S-a intamplat chiar in zi de duminica, in postul Pastelui”

Buna,

Am 21 de ani si am rezistat ceva vreme tentatiei de a fi cu baiatul de care eram indragostita. M-am indragostit de el la varsta de 17 ani, era primul meu prieten, primul baiat cu care am iesit in oras, si cu care m-am sarutat. Am fost catva timp impreuna, dar nu s-a intamplat nimic. Ne-am despartit. Am tot tinut-o cand in despartiri, cand in impacari, timp in care el mai era si cu alte fete.

In primul an de facultate, dupa aproape 2 ani de cand ne stiam, am hotarat sa fac si marele pas. S-a intamplat sa fie chiar in zi de duminica din postul Pastelui. Prost moment mi-am „ales”. A doua zi ne-am despartit. Asta a fost tot. O data si gata. Nu avea importanta ca eu fusesem virgina, ca am tinut la el, ca mi-a fost greu pana m-am decis sa fac lucrul asta. Ne-am despartit pe mess:(. Nu a avut curajul nici macar sa dea ochii cu mine si sa imi zica ca nu mai vrea sa fiim impreuna. Incerc sa il iert pentru comportamentul urat care l-a avut fata de mine.

Au trecut doi ani de atunci, timp in care nu am iesit cu nimeni, nu am avut nici un prieten. Pe viitor imi doresc, ca la timpul potrivit sa am o familie si sa am parte de un sot care sa inteleaga ce s-a intamplat si care sa nu ma judece. Nu stiu daca o sa gasesc asa ceva, insa imi pun speranta in mila lui Dumnezeu. Pentru cei care vor sa isi pastreze fecioria pana la casatorie, nu pot decat sa le doresc sa reziste tutor tentatiilor pentru ca in final, merita:)

Lore, 21 de ani

(Visited 7 times, 1 visits today)