Skip to content

8 Comentarii

 1. Florian
  august 7, 2010 @ 6:08 pm

  Extraordinar articol ; Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu milueste ne pe noi. Doamne ajuta!

  Reply

 2. ioana irina
  august 8, 2010 @ 10:18 am

  🙂
  foarte frumos articol!

  te pup si te imbratisez copil bizantin
  >:D<
  :*:*:*

  Reply

 3. daniela
  august 10, 2010 @ 2:26 pm

  felicitari
  citeam zilele trecute din scrierile Parintelui Cleopa despre Darurile Maicii Domnului.Zicea foarte frumos parintele ca,dintre toate darurile cu care a fost inzestrata si impodobita Maica Domnului,smerenia e cea mai mare.
  Smerenia este cununa tuturor vrirtutilor.In Epistola Soborniceasca a Sfantului Apostol Iacob se spune ca „Dumnezeu celor mandri le sta impotriva iar celor smeriti le da har.”
  multumim,georgiana pentru aces ariticol plin de intelepciune si invatatura!foarte frumos!!!spor in continuare!spor duhovnicesc!!!!

  Reply

 4. RDF
  august 11, 2010 @ 6:50 am

  Sfantul Siluan Athonitul ne indeamna:”Rugati-va simplu, ca un copil”…Au doara nu aceasta e smerenia si starea lipsita de pacat???Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze! Felicitari, Georgiana,ne-ai adus aminte ca , DOAMNE, multe ne lipsesc!!! 🙁 P.S.:IPS Laurentiu ne indeamna sa nu cadem in MANDRIA SMERENIEI! :love:

  Reply

 5. soso
  martie 23, 2011 @ 7:07 am

  [quote]Într-un prunc urmă de mândrie nu este[/quote]

  E intreadevar frumos articolul. DAR citatul redat mai sus mi se pare ca a cam trecut de termen…admit ca mai sunt si copii smeriti pt ca asa au fost crescuti, in acest duh, INSA parintii de azi vor ca pruncii lor sa fie cei mai buni in toate… unde e smerenia?! Am mai spus si repet…sa fi mama nu inseamna doar sa nasti prunci pamantesti, ci sa-i nasti si-n ceruri; sa fi tata e mult mai mult decat o grija pt bunastarea trupeasca si este cap al familiei doar daca il are cap pe Hristos. Am renuntat demult sa mai sper intr-o familie crestina…

  Reply

 6. Ana
  martie 23, 2011 @ 9:01 am

  tu esti familia
  [quote]Am renuntat demult sa mai sper intr-o familie crestina…
  [/quote]

  [b]Tu esti familia, de la tine porneste familia crestina.[/b] [b]Fara mama, nu este posibil![/b] [b]Noi femeile avem o mare raspundere pentru neamul nostru crestin ortodox roman. Chiar nu putem sa ne lasam culcate la pamant de durere.[/b] Trebuie sa ne plangem durerea crescand si educand in duh ortodox copii. Si o sa ne hranim mai tarziu din bucuria rezultatelor, din cresterea nepotilor.

  Oricat de rau ar fi un barbat, nimic nu poate opri o femeie sa se roage, sa-si creasca si educa copii in frica si dragoste de Dumnezeu.

  Reply

 7. soso
  martie 23, 2011 @ 9:32 am

  Nu e vorba de mine…ci de mama si tata care numai parinti nu sunt… Eu nu vreau sa fiu vreodata mama pt ca n-as fi in stare sa mi cresc copii astfel incat ca mai tarziu ei sa nu-mi reproseze ca n-am stiut sa-i cresc…asa cum ii spun eu mamei mele acum. si daca aveti de gand sa-mi spuneti ca gresesc atunci nu-mi mai scrieti.

  Reply

 8. Ana
  martie 23, 2011 @ 9:51 am

  [quote]si daca aveti de gand sa-mi spuneti ca gresesc atunci nu-mi mai scrieti.[/quote]

  Ehe, nitica incapatanare? 🙂

  Mai copile drag, si eu am copii de varsta ta si stiu prin ce treceti voi si cata nevoie de sustinere si iubire aveti nevoie. Insa, oricat de puternic ar fi un parinte, daca copilul il contrazice mereu si nu coopereaza deloc, si rezistenta parintelui scade.

  Daca tu care esti la inceput de drum si nu ai inca griji de intretinere a casei, de servici si altele, te ridici si-ti sustiii mama si tatal, indiferent de ce spun ei, [b]tu ridici traiul casei tale si implicit pe tine[/b]. [u]Tu ai ocazia sa schimi in casa toata situatia.[/u] [b]Sa te rogi Maicii Domnului din tot sufletul tau curat si tanar, sa-ti ajute parintii. Si ei au incercarile lor si ei au ispitele lor.[/b]

  Ba sa vrei sa fii mama si sa fii o mama strasnica. Ai vazut toate mamele romance din istoria poporului roman? Si azi ne uimim de mama lui Stefan cel Mare si sfant si de cate alte mame. Eu personal sunt uimita de mama preotilor Mihoc. O femeie care a crescut pana acum un neam care numara peste 150 de suflete. Uite cata frumusete.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *