Sa ne rugam pentru micutul Siluan

Dragi prieteni ai lui Siluan, va scriem aceste randuri acum, inainte de efectuarea transplantului, cu gandul la toti cei care ne sunteti aproape prin gand si rugaciune.

Am ajuns la Scoala Medicala din Hannover, unde am fost primiti foarte frumos de catre tot personalul medical si chiar a doua zi au inceput foarte multe investigatii, legate de mama Cecilia si de Siluan, investigatii care ne-au dat foarte multa incredere cu privire la profesionalismul acestor oameni. Intre investigatiile efectuate au fost si cele cu privire la cantitatea de grasime din ficatul mamei, care in urma cu aproximativ trei luni de zile, se situa undeva la 30%. Acum rezultatul a fost ca aceasta cantitate a scazut sub 10%, ceea ce este foarte bine pentru efectuarea unui transplant.

Intristarea noastra insa a aparut in momentul in care am aflat ca lui Siluan, datorita suferintei ficatului, i-a fost afectata si rezistenta sistemului osos, astfel ca Siluan are o fractura la mana stanga si asta va trebui rezolvata dupa transplant, prin operatie sau prin punerea mainii in gips. Apoi,un alt motiv de intristare a fost si faptul ca Siluan a inceput sa dea pe gurita mici cantitati de sange si va puteti da seama ce am simtit noi atunci cand am vazut asa ceva. A crescut totodata cantitatea de lichid din burtica lui si aceasta determina o presiune in torace si un disconfort pe masura. Doctorii spun ca este de asteptat sa fie astfel de situatii, de altfel ei ne-au atentionat ca aceste probleme ar fi putut aparea inca din Romania, dar un fapt imbucurator este acela ca Siluan nu este la terapie intensiva – asa cum se intimpla in multe cazuri inainte de transplant.

Toti cei din jurul lui isi manifesta bunatatea fata de el si il pretuiesc in mod deosebit, asta si pentru ca Siluan gaseste intotdeauna puterea sa zambeasca celor care il privesc. Ne uimeste pe toti cu forta de a rabda atatea cate vin asupra lui. Acesta este rezultatul ajutorului primit de la Bunul Dumnezeu, ajutor venit ca raspuns la rugaciunile voastre pentru Siluan si pentru noi!

Asadar, asteptam ziua de luni, 29.11.2010,o zi atat de importanta in viata noastra si credem ca si in viata voastra, dragii nostri! Operatia va incepe la orele 08:00 si va dura pana spre seara, orele 18:00. Zece ore de foc, zece ore de care va depinde cealalta vreme a vietii noastre. Avem credinta in Dumnezeu, avem nadejde ca lucrarea Lui se va desavarsi prin mainile si intelepciunea doctorilor care si-au asumat responsabilitatea de a face totul pentru ca mamica lui Siluan, a lui Samuel si a lui David, sa-l poata **naste** a doua oara!

Purtati-ne in inimi, in gand si rugaciuni si luni seara va vom da de stire cum a raspuns Dumnezeu la rugaciunea credintei noastre a tuturor!

Cu multumiri si pretuire,va imbratisam pe toti.

(Visited 2 times, 1 visits today)