Să nu faci avort!

Nu la mult timp dupa ce s-a casatorit, o femeie credincioasa a ramas insarcinata. Cand a mers la medic pentru obisnuitul control, acesta i-a spus ca trebuie sa faca avort, altfel va naste un monstru. Medicul l-a chemat si pe sotul doamnei, care astepta afara, si i-a spus acelasi lucru: sotia lui trebuie sa faca avort!

Din acel moment pentru biata femeie a inceput un adevarata calvar. Atat sotul, cat si soacra o indemnau sa fara avort, dar ea voia sa fie mama si nu ucigasa. A fost amenintata ca daca nu face avort va fi data afara din casa si vor divorta.

Asa a venit la parintele Cleopa si i-a cerut sfatul ce sa faca. Parintele Cleopa i-a spus sa nu faca avort nici intr-un caz, caci acela nu e medic, ci criminal. Sa aiba nadejde la Maica Domnului si sa se roage ei, ca nu va naste un monstru asa cum spune medicul.

A plecat acasa si a rabdat multe suparari, in special de la soacra, iar cand a venit vremea nasterii a nascut o fetita de 3,500 kg, frumoasa si sanatoasa, incat a ramas uimit si medicul si ceilalti.

Dupa ce a botezat fetita a venit la manastire si a spus:

Am venit sa aduc multumire lui Dumnezeu si Maicii Domnului, ca am ascultat de sfatul parintelui Cleopa si am nascut o fetita sanatoasa. Acum, de cate ori imi zice ceva sotul sau soacra, eu nu le raspund nimic decat le arat fetita si asa ii fac sa taca.

(Extras din cartea „Manca-v-ar raiul” – volumul 1)

(Visited 8 times, 1 visits today)