Un salut călduros către toți cititorii noștri români din Statele Unite!

{jcomments on}Hristos a înviat!

Ne uitam acum două zile pe câteva statistici referitoare la traficul de pe site-ul nostru, și am observat cu bucurie că aproximativ 1% din cititorii noștri sunt români aflați în Statele Unite ale Americii. Datele statistice erau calculate pe ultimul an: 6 mai 2011 – 6 mai 2012.

Noi, administratorii acestui site, suntem încântați de acest lucru, pentru că încercăm, de la zi la zi, să încropim o comunitate frumoasă de români, în care se să ne sprijinim unii pe alții în drumul nostru către Împărăția Cerurilor.

Articolele publicate pe site abordează de multe ori realități ale vieții de creștin în România.

Ne-ar plăcea să cunoaștem și care este viața creștină a fraților noștri români de peste ocean.

Cu această ocazie, transmitem urări de bine tuturor românilor din statul Pennsylvania, cei mai activi pe site, din totalul cititorilor de pe continentul american. Salutăm deasemenea și pe românii din statele: Georgia, New York, California, Maryland, Illinois, Florida, Texas, Ohio dar și pe toți ceilalți pe care nu i-am pomenit aici!

Vă îndemnăm, pe fiecare din voi, când aveți timp și liniște sufletească, să ne trimiteți câte un text în care să ne povestiți cum este viața voastră în America. Ne-am bucura să aflăm cum se împacă râvna voastră de a sta mereu lângă Dumnezeu și ispitele din țara ”tuturor posibilităților”. Ne-ar place să ne trimiteți mărturii în legătură cu parohia din care faceți parte și despre activitățile care se desfășoară acolo.

Spuneți-ne, cum e viața tinerilor români acolo! Unde se îndreaptă ei atunci când au nevoie de un sfat duhovnicesc? Cum se trăiește Ortodoxia în Statele Unite ale Americii?

Vă îndemnăm, pe cei mai râvnitori dintre voi, să scrieți articole cu sfaturi și îndemnuri pentru tinerii români din SUA și pentru cei din România.

Așteptăm mailurile voastre la adresa: contact@ortodoxiatinerilor.ro Textele pe care ni le veți trimite le vom publica pe site într-o categorie specială.

Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți!

Ne bucurăm că sunteți alături de noi și poate va veni vremea când vom putea să ne cunoaștem, nu doar virtual, ci față-n față, plin de nădejde că avem un Dumnezeu Bun și milostiv, care ne unește pe toți, indiferent unde am fi în lumea aceasta.

(Administratorii Ortodoxia Tinerilor)

(Visited 1 times, 1 visits today)