Scopul legiferării homosexualității este transferul de loialitate, pe care omul i-o acorda lui Dumnezeu, către politicieni.

Astăzi începe Postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, pe care-i vom sărbători pe 29 iulie. La Sfânta Liturghie dimineață, la momentul dedicat citirii din epistole (la Apostol) s-a citit pasajul din capitolul 1 a Epistolei către Români în care Sfântului Apostol Pavel vorbește despre patima homosexualității. Nimic întâmplător, acum când în țara noastră discuțiile despre modificarea constituției au ca miză și legiferarea unirii dintre homosexuali sub forma unei așa zise „căsătorii”.

S-a discutat mult despre această temă, și cea mai mare nedumerire este următoare: De ce încearcă marile puteri ale Europei să forțeze legiferarea homosexualității în statele Uniunii Europene? De ce este așa de importantă această măsură pentru binele Europei? Este oare homosexualitatea cea mai mare problemă a acestui continent? Aduce legiferarea acestui mare păcat vreun bine națiunii? Creează homosexualitatea locuri de muncă? Rezolvă sărăcia oamenilor? Aduce pace în familiile destrămate? Unește pe fii unei nații? Îi aduce acasă pe cei din diaspora? Crește natalitatea? Aduce un spor economic? Atrage investițiile străine? Scade deficitul bugetar? Mărește exporturile? Dezvoltă turismul? Rezolvă problemele legate de infrastructură? Ridică cumva nivelul educației în rândul populației? Crește calitatea serviciilor medicale în sistemul de stat?

Nimic din toate acestea. Atunci de ce insistă mai marii Europei și Statelor Unite pe această legiferare a unui păcat condamnat de mii de ani în conștiința lumii?

Eu am găsit răspunsul în interviul pe care IPS Iosif l-a oferit portalului Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, doxologia.ro. Și acest răspuns se împletește de minune cu ceea ce spune Sfântul Apostol Pavel în Epistola sa către Romani.

Cheia demersului lor rezidă în efectul psihologic pe care-l va avea legiferarea acestui mare păcat în rândul populației. Scopul acestei legiferări nu este într-ajutorarea celor câteva sute de homosexuali din România, care înseamnă sub 0,01 % din populația țării ci influențarea psihologică a celorlalți 99,99% dintre noi.

Ce mesaj îmi transmite mie o conducere a țării care legalizează homosexualitatea? Dacă nu l-aș cunoaște pe Dumnezeu și Biserica Sa aș înțelege că Parlamentul României și Președintele stabilesc care sunt principiile moralității în lumea care trăim. Aș înțelege că ei definesc limitele binelui și a răului în societate. M-aș gândi că știu ei mai bine ce fac, de vreme ce sunt în fruntea țării, și au atâtea studii, experiență și atâția oameni foarte bine pregătiți profesional în jurul lor.

Dacă ar legaliza drogurile, asemenea Olandei, le-aș încerca și eu gândidu-mă că nu-mi vor face rău. Dacă ar legaliza consumul de alcool la volan, aș conduce cu viteză după ce am băut vreo trei beri ca să văd care-i senzația. Dacă ar legaliza prostituția, atunci aș înțelege că e firesc să-ți înșeli soția, ba mai mult, i-aș cere soției mele să fie mai îngăduitoare cu mine pe motivul unui nou principiu al binelui, stabilit de la centru. Ba chiar aș spera ca într-o bună zi să se legalizeze și alte păcate care astăzi sunt interzise prin lege. Astfel ar începe să apară în sufletele oamenilor speranța legalizării cât mai multor plăceri și patimi, în speranța unui vieți mai bune, mai fericite.

Observați cum treptat nădejdea oamenilor într-un trai mai bun își centrează rădăcinile în conducerea țării, în politicieni. Speranța noastră va fi la ei! Politicianul devine astfel un Mesia mult așteptat, care prin deciziile sale poate schimba viața unei națiuni, poate chiar defini limitele plăcerilor personale ale cetățeanului.

Așa apare o mare ruptură între generații. Dacă până acum ceva timp Biserica, prin gura sfinților ei, trasa limitele moralității, ale bunei-cuviințe, raportând toată viața omului la Dumnezeu și la întreaga Lui Creație, astăzi politicienii sunt cei care prin forța economică, mediatică și prin instituțiile statului, stabilesc ce este moral și ce este imoral.

Dar acest transfer de încredere pe care noi oamenii l-am făcut, de la Dumnezeu către politicieni este urmare a vieții noastre păcătoase, a alegerile greșite, a patimile egoiste, urmare a rușinii de a ne întoarce către Dumnezeu, a mândriei de a recunoaște greșelile și urmare a multor altor răutăți din sufletele noastre.

Acest transfer de încredere (credință) de la Dumnezeu către politicieni are la baza și un transfer de putere. Dacă până acum omul îl considera pe Dumnezeu atotputernic și își lăsa în mâinile lui întreaga viață, până la cel mai mic detaliu (vezi tradițiile țaranului român), acum pentru cetățeanul de rând politicianul este atotputernic, directorii marilor companii sunt atotputernici, banul este puternic, banul decide.

Prin urmare scopul legiferării homosexualității este transferul de loialitate pe care omul i-o acorda lui Dumnezeu către politicieni. Defapt, mai pe simplu spus, se încearcă scoaterea definitivă a lui Dumnezeu din ecuația vieții omenești.

Și dacă cetățeanul european ajunge treptat să înghita minciuna că Dumnezeu nu există, atunci totul este posibil. Totul se poate legifera. Cetățenii vor acorda loialitate și încredere totală mai marilor țării și ai lumii.

Și acum începe dansul!

Cu puterea în mână și cu acest mare capital de încredere, politicienii vor putea controla mult mai bine lumea. Vor putea modela societatea în așa fel încât ei să poată obține o putere și mai mare și bani și mai mulți. De fapt acest proces este unul de auto-divinizare, în care politicianul cere din ce în ce mai multă slavă de la popor.

Omul nu se mai închină lui Dumnezeu, nu-i mai cere lui Dumnezeu ajutorul ci își face un idol din politicieni, așa cum dealungul istoriei și-a făcut idoli din aur și argint, sau i-a făcut zei pe marii împărați. Și acum intervine minunat discursul Sfântului Apostol Pavel despre homosexualitate:

Cunoscând pe Dumnezeu, nu L-au slăvit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit, ci s-au rătăcit în gândurile lor şi inima lor cea nesocotită s-a întunecat. Zicând că sunt înţelepţi, au ajuns nebuni. Şi au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăţiei, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei, ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!” (Romani 1, 21-25)

Legiferarea păcatului homosexualității are ca scop înlocuirea în sufletul nostru a slavei lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu slava mizerabilă a politicienilor celor bogați.

Mai marii Europei vor să se așeze pe tronul lui Hristos, chiar în inima noastră! Legiferarea avortului, a homosexualității, a prostituției, a drogurilor, sunt doar instrumente de manipulare psihologică a maselor, prin care politicianii îl scot pe Hristos din sufletul curat al copiilor, al tinerilor și al tuturor cetățenilor, pentru a primi ei întreaga slavă.

Dar Dumnezeu știe toate planurile omului, toate gândurile lui, încă dinainte de a fi făcut lumea. Și a pregătit pentru toate acestea un plan de mântuire.

Politicienii vor să fie stăpânii lumii, dar uită că Unul singur are Putere în cer și pe pământ, și înaintea Lui se vor închina toate neamurile lumii. Pe toate le va așeza Hristos când va veni a doua oară întru slavă pe norii cerului.

Astăzi citeam din Evanghelia după Ioan cum Pilat, judecându-l pe Hristos, văzând că nu-i răspunde la întrebări îi spune: „Mie nu-mi vorbeşti? Nu ştii că am putere să Te eliberez şi putere am să Te răstignesc?” (Ioan 19, 10) Iar Domnul îi răspune:

„N-ai avea nici o putere asupra Mea, dacă nu ţi-ar fi fost dat ţie de sus. De aceea cel ce M-a predat ţie mai mare păcat are.” (Ioan 19, 11)

Puterea politicienilor asupra lumii întregi este parțială, limitată și validată de Dumnezeu, adică îngăduită. Așa cum Hristos de bună voie s-a lăsat judecat de Pilat și răstignit, la fel și astăzi lumea este lăsată de Dumnezeu parțial în mâna celor răi, pentru a-Și arăta Slava Sa mai minunat decât până acum, așa cum Hristos batjocorit și răstignit fiind, a înviat din mormânt înaintea întregii lumi.

Nu vă îngrijorați, îi vede Domnul pe toți, și pe Merkel, și pe Ponta, și pe Berlusconi, și pe Băsescu, și pe comisarii europeni, și pe evrei, și pe masoni, și pe toți cei de la Banca Mondială, și pe cei de la FMI și pe cei de la BERD, și pe Obama, și pe bancheri, și pe șefii serviciilor secrete, știe Domnul ce este în inima fiecăruia, știe ce urmăresc, știe interesele lor, știe ce vor face… știe tot.

Tata este la cârmă! Nu vă faceți grij!

Totul este bine gândit de la începutul lumii! Antihrist împreună cu slujitorii lui vor fi judecați și totul se va da pe față. Rugați-vă pentru toți!

 

(Claudiu Balan)

 

(Visited 5 times, 1 visits today)