Skip to content

7 Comentarii

 1. Oana
  septembrie 16, 2009 @ 11:06 am

  Doamne ajuta , Claudiu! Foarte frumos din partea ta ca ai pus si aici cartea! Va recomand s-o cititi cu toti! Este de mult folos!

  Reply

 2. andreea c
  septembrie 16, 2009 @ 12:46 pm

  daaa…nici nu stiu daca se gasea vreun mod de prezentare si explicare al temei dicutate mai reusit…pentru curatia si realismul cuvintelor cartea mi s’a parut extrem de frumoasa si folositoare, motiv pentru care am si citit’o toata fara intrerupere…dupa „Omiilile maritale” ale Sf.Ioan Gura de Aur e urmatoarea preferata in ordinea scrierilor referitoare la familie…:-)

  Reply

 3. Diana
  septembrie 17, 2009 @ 11:41 am

  Am o intrebare pt Andreea C: am cautat pe internet „Omiliile maritale” – Sf. Ioan Gura de Aur, dar nu gasesc informatii. Aceasta este titulatura exacta? Multumesc! Doamne ajuta!
  Cartea „Scrisori Caterinei” abia astept sa o parcurg! Am auzit ca este o carte deosebita! Felicitari!

  Reply

 4. cabira
  septembrie 17, 2009 @ 11:50 am

  Diana, cartea se numeste „Cateheze maritale – Omilii la casatorie”, si daca esti din Bucuresti o gasesti la libraria Sophia.

  Reply

 5. D
  septembrie 17, 2009 @ 6:27 pm

  Confirm. A fost reeditata; am vazut-o si eu la Sophia. Fa tot posibilul sa o iei. Cred ca este tot ce s-a scris mai profund despre taina cununiei si relatia barbat-femeie.

  Reply

 6. Ana
  septembrie 18, 2009 @ 3:20 pm

  Da, minunata carte. As completa ca este vorba si de educatia parinte copil.

  Reply

 7. alexandra
  aprilie 9, 2012 @ 5:51 pm

  Dragele mele, puteti sa va cumparati această carte de pe site-ul
  http://www.publicatiiortodoxe.ro/, la numai 24.9 lei!
  Asta doar in cazul in care va place mai mult varianta tiparita a cartii decat cea electronica, si totodata, ca sa puteti reveni cu usurinta asupra anumitor aspecte care v-au atras atentia, oricand, indiferent de locul unde va aflati, de conexiunea la internet sau chiar la energie electrica.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *