Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Recent am dat peste aceste fotografii, ale unui făt de zece săptămâni, făcute de un student de la obstetrică-ginecologie din India, pe nume Dr. Suparna Sinha [nu știm de ce sursa traducerii atribuie studentului titulatura Dr. n.n.], şi am fost uimit de cât de frumoase sunt.

Mama, diagnosticată cu cancer de uter, suferise o operaţie în urma căreia atât uterul cât şi copilul ei nenăscut au fost eliminaţi. Îmi pot doar imagina durerea pe care trebuie să o fi simțit-o pierzând acest copil, ea fiind deja mamă a şase copii.

Aceste fotografii remarcabile înfăţişează nu doar un embrion aflat într-un anumit stadiu de dezvoltare, dar sunt, de asemenea, portretul unei frumoase, unice, irepetabile persoane care, din păcate, nu a trăit foarte mult timp.

A apăra viaţa copiilor nenăscuţi nu este pur şi simplu doar o „cauză” sau o „problemă”, căci oamenii nu sunt cauze sau probleme.

Aceşti copii sunt fiinţe umane, unice şi irepetabile, cu care împărţim aceeaşi demnitate umană şi, astfel, avem obligaţia să îi apărăm.

 

Prelucrare după: Live Action News | Traducere: Alexandra Nadane - Puterea unei fotografii

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești