Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Într-un videoclip emoţionant, o tânără mamă îşi împărtăşeşte povestea despre aflarea veştii că este însărcinată la doar 16 ani. Darby şi-a făcut un test de sarcină acasă şi a fost într-o stare de negare, ca şi cum rezultatul pozitiv al testului ar fi fost o glumă.

Despre vizita la doctor:

“Nu-mi venea să cred că totuşi este adevărat. Era ceva de genul <ha,ha ce amuzant, bună glumă>” Dar, mai târziu, când am intrat în cabinetul doctorului pentru răspunsul oficial <da, eşti însarcinată>, acela a fost momentul când lacrimile nu se mai opreau şi emoţiile mă copleşeau.

Despre discuţia cu medicul care a ajutat-o să ia uşor o decizie:

“Am avut multe paciente care au fost în locul tău şi care au regretat decizia de a face avort”, i-a spus doctorul. “Dar nu am întâlnit nicio mamă care să fi regretat aducerea pe lume a unui copil ”

Aceste cuvinte au emoţionat-o pe Darby şi a decis că să nu facă avort.

“Este uimitor cum poţi iubi atât de mult pe cineva aşa de mic”, povesteşte tânără mamă vizibil schimbată de micuţul ghemotoc pe care îl ţine în braţe.

Nu-mi pot imagina să nu-l am azi aici cu mine şi ce aş fi făcut dacă nu ar fi fost prezent în viaţa mea. Cred că aş fi fost pierdută….şi gândindu-mă la acest noiembrie, unde ar fi fost bebeluşul meu? Viaţa e un dar minunat. Cred că nu trebuie să punem la îndoială sau să ne imaginăm că noi putem decide dreptul la viaţă.”

Sursa: stiripentruviata.ro

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești