Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Este greu în ziua de astăzi să fii cinstit față de firea lăsată de Dumnezeu în noi, adică să nu faci fraudă în actul intim, lăsând copiii să vină la rând... după cum rânduiește Dumnezeu.

Este greu să fii cinstit într-un sat de hoți. Când vezi că toți au ca mod de viață furtul începi să crezi că hoția este dreaptă haiducie, că iei de la gura bogaților și dai la gura săracilor.

Așa este și astăzi cu frauda intimă. Este greu să nu înșeli consecințele plăcerii când peste tot, mijloacele de frauda conjugală ți se oferă pe tavă. Te duci la supermarket și când treci pe la casă, prezervativele stau la un loc cu dulciurile. La farmacie la fel, prezervativul este un ”medicament” la fel de necesar ca și aspirina, ba încă și mai și, căci o durere de cap poate trece până la urmă și de la sine... dar o sarcină, o nedorită sarcină, aduce dureri de cap până intri în mormânt.

Și când peste tot în jur auzi că viața intimă a soților este guvernată de contracepție începi să crezi că este firesc să fie așa, te familiarizezi cu ideea, ba începi să ”realizezi” că planificarea este un act ”responsabil”: nu condamni un copil să se nască în condiții ”neprielnice”. Ești un părinte ”responsabil” și de aceea te întinzi ”cât îți este plapuma”. Singura problemă este că plapuma plăcerii a fost brodită de Dumnezeu ca să se întindă peste firea umană și să-i țină de cald doar la pachet cu responsabilitatea necondiționată de a naște prunci.

În realitate, popularitatea contracepției nu o legitimează ca fiind una sănătoasă. Cu atât mai mult practicarea în masă a contracepției nu o legitimează înaintea lui Dumnezeu ci arată doar starea de boală cronică a întregii societăți. Și țigara, și coca-cola au fost extrem de populare (și încă sunt) dar popularitatea nu ține loc de sănătate. De sănătate țin doar lucrurile care servesc în mod natural firea umană, trup și suflet.

Deci cine recurge la contracepție doar pentru că ”așa face toată lumea în ziua de astăzi”, și pentru că ”altfel nu se poate” nu face altceva decât să fie victima efectului de domino, intrând în rând pentru a suporta toate consecințele nefaste care vor urma.

Oamenii de astăzi trebuie să învețe că pot trăi decent și fără să recurgă la contracepție/avort așa cum, spre exemplu, oamenii de ieri au învățat că pot să trăiască decent și fără să aibe sclavi care să-i slugărnicească.

Cât de greu i-a fost lui Lot să nu fie pervers când toți cei din jur erau perverși? Dar cât de greu i-a fost lui Iov să nu se lepede de Dumnezeu când cei mai dragi oameni din jur, soție și prieteni, îl îndemnau să hulească numele Domnului?

Amintiți-vă cum era Moise în deșertul Egiptului, singurul care se mai închina Dumnezeului adevărat, iar poporul se închina la un vițel de aur făcut de Aron din bijuteriile lor. Ce trebuia să facă Moise văzând tot poporul că s-a lepădat de Dumnezeu? Să se închine și el asemenea? Nicidecum. Moise a venit în popor și a anunțat pedeapsa lui Dumnezeu peste toți cei care au săvârșit acest mare păcat, reinstaurând credința în Dumnezeul lui Avraam, Isaac și a lui Iacob.

Amintiți-vă de Noe care nu s-a dat după păcatele celor din vremea lui, ci a crezut că Dumnezeu îi ve pedepsi pe toți și-l va salva doar pe el cu familia. Exact așa s-a și întâmplat, toți oamenii de pe fața pământului au murit în potopul adus de Domnul pe fața pământului, pentru păcatele grele ale omenirii căci nu vroiau să-și îndrepte viața, iar el Noe, împreună cu familia, după 120 de ani de chinuri la a-și construi arca, se salvează plutind pe apele potopului.

După principiul „toată lumea face la felar fi trebuit ca Dumnezeu să-i îngăduie pe toți, și să nu-i pedepsească, oamenii avându-se unul pe celălalt îndreptățire spre păcat.

De fapt, dacă stăm bine și ne gândim, pe principiul majorității s-ar putea schimba toate legile moralității în câțiva ani, în toată omenirea.

Dacă de mâine toți soții din lumea aceasta și-ar înșela soțiile, credeți că Dumnezeu s-ar resemna trist și ar spune: „Asta e, trebuie să accept poligamia, pentru că toți fac adulter, și n-am cum să-i pedepsesc.”?

Dacă de mâine omenirea ar considera moral ca fiecare copil să poate avea relații sexuale de la 7 ani, credeți că Dumnezeu ar accepta acest lucru ?

Dacă întreaga omenire acceptă bucuroasă căsătoriile între homosexuali și le legitimează cu toate legile, credeți că înaintea lui Dumnezeu această alegere e un lucru de neschimbat?

Dacă mâine întreaga omenire declară păcatul ca normă de viață, credeți că Dumnezeu va fi deacord și va zice resemnat: „Asta e, n-am ce să fac, sunt mai mulți decât Mine și n-am cum să le stau împotrivă.”?

Nicidecum.

Principiile morale sunt neschimbate în fiecare copil care se naște, indiferent de zona geografică, neam, tradiția, cultură, sex sau moștenire genetică. Aceste principii morale sunt chiar chipul lui Dumnezeu în om și se manifestă prin conștiința binelui și a răului. Bineînțeles, există și părți ale moralității care se cultivă, care se învăță prin educație, dar sunt și multe cu care omul se naște. Niciun copil nu va simți fericire și împăcare sufletească atunci când îl va bate pe alt copil. Iubirea e o lege a firii lăsată de Dumnezeu în noi.

Dacă toată lumea se ferește de apariția unui prunc și de nașterea lui, credeți că Dumnezeu va accepta această slăbiciune omenească și va coborî ștacheta moralității la nivelul păcatelor omenești?

Omenirea are peste 7500 de ani și dacă Dumnezeu se lua după om și după păcatele lui, astăzi specia noastră ar fi dispărut de mult... oamenii căutând în definitiv doar plăcerea, fără a-și mai perpetua specia.

Dumnezeu luptă secundă de secundă lângă noi, ajutându-ne să aflăm Adevărul și să învățăm ce este cu adevărat bine, firesc, curat, sfânt, frumos, liniștitor....

Credeți că dacă toate familiile folosesc anticoncepționale și fac avorturi, Dumnezeu nu îi va lumina să înțeleagă că ceea ce fac nu este bine?

Nu vă înșelați, Hristos Domnul a spus că nici o literă din poruncile lui Dumnezeu nu pot fi schimbate, și ele vor rămâne așa până la sfârșitul veacurilor. Cine ascultă de Dumnezeu va fi iubit de Dumnezeu și va primi mare răsplată. Cine nu ascultă și calcă poruncile va suporta consecințele împotrivirii față de propria lui fire, față de însăși creația lui Dumnezeu.

Faptul că toate familiile se feresc să facă copii este o minciună, un zvon la fel de fals ca acela care spune că toți tinerii fac sex înainte de căsătorie. Fals” Propagandă ieftină, mai bine spus reeducare sexuală, care îi îndeamnă pe oameni să se conformeze păcatelor.

Există oameni în jurul nostru care ne vor rușina la judecată prin viața lor curată și sfântă. Sunt familii care se lasă în mâna lui Dumnezeu și nasc toți pruncii pe care El îi dă. Așa cum sunt mii de tineri care-și păstrează fecioria până la căsătorie.

Majoritatea oamenilor păcătuiesc! Nu e o surpriză. Asta se întâmplă de la începutul lumii, când majoritatea era covârșitoare, 100%, Adam + Eva. Doi oameni din doi posibili, s-au învoit spre păcat și au greșit.

Poate majoritatea oamenilor au viață libertină, adesea imorală, dar asta nu înseamnă că sunt fericiți cu stilul lor de viață. Și chiar de ar fi fericiți... credeți că fericirea lor va fi veșnică? în condițiile în care veșnicia este a Celui care pedepsește în mod constant păcatul.

Concluzia e simplă: omul nu scapă de pedeapsa păcatului chiar de toată omenirea s-ar învoi spre păcat!

Contracepția.... de va fi lege națională, trecută în Constituțiie... înainte lui Dumnezeu tot păcat este și tot atrage după sine pedeapsa Lui.

Cine se ferește de prunci se ferește de darurile îmbelșugate ale lui Dumnezeu. Prin urmarea se pedepsește singur.

Deci contracepția este o auto-chinuire, o izolare în egoism.

Cine se lasă în voia Lui, va primi însutit răsplata încă de pe acest pământ.

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești