Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Cartea „Ce anume il invațați pe copilul meu?” a fost scrisa din inima de catre medicul american psihiatru de copii, adolescenți și adulți, Miriam Grossman, pentru parinți, tutori, profesori și pentru toți cei care lucreaza cu copiii. A fost scrisa dupa ani de munca cu studentele dintr-un mare centru universitar din SUA, Universitatea din California, Los Angeles (UCLA), și dupa ani de cercetari in biblioteca, in care și-a dat seama ca ceea ce se studiaza la disciplina „educația sexuala” in școlile din SUA este complet diferit fața de ceea ce reflecta realitatea. Bolile cu transmitere sexuala in randul tinerilor cresc, cu toate noile instrucțiuni ale educatorilor de educație sexuala pentru „sex mai protejat”, la fel și problemele emoționale.

Singura filozofie care sta la baza așa-numitei „educații sexuale” este promovarea unei „sexualitați deschise”, „pozitive”, cu oricați parteneri, indiferent de gen și exprimarea sexualitații la orice varsta. Dar aceasta filozofie, ne avertizeaza dr. Miriam Grossman, nu are nimic de-a face cu sanatatea și siguranța copiilor. Copiii sunt pur și simplu manipulați sa adopte un mod de viața din care e foarte greu sa mai iasa, prețul fiind sanatatea lor fizica și emoționala.  Parinții din Romania vor spune, la finalul lecturii acestei carți: copiii noștri sunt norocoși pentru ca sunt scutiți de ororile unui asemenea tip de „educație”.

Soluția dr. Miriam Grossman pentru viitor: „Daca prioritatea [educatorilor de educație sexuala] este sanatatea copiilor noștri, ei trebuie sa se concentreze pe lupta impotriva herpesului și a sifilisului, nu pe sexism și homofobie. Ei trebuie să  se maturizeze, să-și scuture mentalitatea din anii ʼ60 ai secolului trecut și să intre în secolul al XXI-lea. Apoi trebuie să raspundă acestei catastrofe, declarând razboi comportamentului sexual al adolescenților.

Da, război – tot așa cum am declarat razboi fumatului, alcoolului și grasimilor trans. Încetați să mai promovați ideea prost-concepută ca deschiderea și explorarea sexuală sunt sănătoase. Acest lucru nu a fost adevarăt niciodată și sigur nu e adevarăt nici acum, cand bacteriile și virușii genitali infecteaza aproximativ un tânăr la fiecare 3,5 secunde. [] E timpul să dăm la gunoi programele SIECUS și ale Planned Parenthood, împreună cu site-urile recomandate de ei și s-o luam de la capăt, de la zero. Educația sexuală din secolul al XXI-lea trebuie să aibă o singura agendă: să-i păzeasca pe copii de suferința emoțională și fizică inutilă”.

Lectura placuta!

Cartea este disponibila la Editura „Provita Media”, preț: 15 lei.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești