Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Povestea lui Alice poate părea incredibilă, dar ea are opt copii și în același timp şi-a păstrat frumusețea, își desfășoară afacerea și fotografiază.

Compania ei, Alyssa Welch Photography, este specializată în principal în imaginile copiilor.

O lungă perioadă de timp Alice a scris un blog. Acum el este închis și numai câteva poze pot transmite profunzimea lucrărilor ei.

Despre viața de familie ea spune:

“Munți de rufe, un rezervor plin de scutece murdare, o mulțime de produse alimentare pentru a găti, nevoia de a duce copiii acolo și înapoi, și tot așa mai departe, îți iau multe minute din acest timp prețios. Reușesc eu să fac totul? Nicidecum. Încerc? Da…” – este o recunoaștere sinceră în care mii de femei își recunosc pe ele înseși.

 

Alice a născut primul copil la 20 de ani și apoi aproape în fiecare an, a dat soțul ei câte un copil. Potrivit spuselor lui Alice, când s-a născut primul copil ea a luat aparatul de fotografiat al soțului și a decis să facă o imagine. Și șase luni mai târziu  a lansat deja o afacere proprie. Alice a absolvit Institutul de proiectare al interioarelor și această experiență a influențat mult fotografiile sale și succesul  întregii afaceri.

Toate veniturile Alice investește în dezvoltarea copiilor, îmbrăcămintea și educația lor.

Alice se trage din familia unui preot și este un om foarte religios. Pentru tot ce se întâmplă în familia ei ea mulțumește pe Dumnezeu și acest lucru îi dă puterea de a face față tuturor dificultăților.

Sfaturi de la Alice:

Asigurați-vă că visele dvs. coincid cu abilitățile dvs. și gândiți-vă nu doar la succes sau la ceea că poate fi “distractiv”. Purtați-vă natural și în același timp țineți minte, că Dumnezeu v-a dat viața pentru bucurie și succes. Cred că trebuie să împărtășim succesele noastre pentru a inspira pe alții – este atât de util! Mai mult decât orice.

Sursa: StiriPentruViata.ro | Alice Welch, fotograf şi mamă a opt copii: „Reușesc eu să fac totul? Nicidecum. Încerc? Da…”

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești