Skip to content

2 Comentarii

  1. Bogdan Munteanu
    ianuarie 5, 2012 @ 3:07 pm

    Gând la gând…

    Iată opinia mea despre această dezbrăcare din motive aşa-zis umanitare:

    http://munteanuk.blogspot.com/2010/04/femeile-in-uk-17-women-in-uk.html

    Şi mie mi se pare că nu se vorbeşte îndeajuns împotriva indecenţei din jur, cum ‘li s-a dat nas’ multor necuviinţe, iar acum lumea întreagă nu mai re loc de ele.

    Eu unul din toamna lui 2006 nu prea mă uit la televizor, uneori chiar săptămâni şi luni întregi, dar în aceste zile de sfârşit de 2011, m-am nimerit mai mult în faţa unui asemenea obiect îndrăgit de contemporani şi mi s-a părut şocantă degradarea limbajului şi cum lucruri care erau neacceptabile acum câţiva ani, acum sunt foarte curente.

    Aproape la fiecare câteva minute (de nu chiar de mai multe ori pe minut!) referiri la sexualitate, glumiţe indecente, imagini aşijderea şi totul în emisiuni, chipurile destinate întregii familii.

    În afara micului ecran, pe stradă, peste tot, ‘sexualizarea’ a devenit copleşitoare, încât mă întreb cum mai pot creşte sănătos copiii…

    Reply

  2. Eu
    ianuarie 6, 2012 @ 6:28 pm

    E o adevarata gura de aer site-ul dvs, in special articolele de acest gen,cand toata lumea da vina pe femei pt orice. E sanatos (zic eu), ca isi mai asuma si ceilalti partea lor din vina mai ales pe acest subiect.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *