Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor,

Dumnezeu este mare si nu putem noi intelege caile Lui. Eu sunt cu un baiat de 5 ani si nu s-a intamplat nimic intre noi niciodata, desi ocazii au fost si am ajuns pana la punctul de a se intampla si nu s-a mai intamplat. El si-a inceput viata sexuala inaintea mea, iar cand m-a intalnit pe mine asa categorica, a fost pentru el un șoc. Eu plangeam la rugaciune mereu si ma rugam ca Maicuta Domnului sa se indure de noi. El nu intelegea dece? dece? ca e normal, zicea si zice ce legatura are asta cu Dumnezeu? :)) ma facea si sa rad si eu mereu ii explicam si ii spuneam.

O forta inexplicabila mereu a preluat controlul meu si m-am lasat in voia lui caci singura nu puteam sa mai lupt.

Iata ca sunt 5 ani, care unii zic ca sunt nebuna, nu sunt normala; au trecut ca o clipa, am fost departe unul de celalalt si suntem, nu s-a intamplat nimic intre noi si nu trec doua zile maxim fara sa ma auda, sa ma sune. Prin toate testele prin care am trecut(departe, aproape, ispititi, incercati de greutati cu familiile noastre, tavaliti prin toate neajunsurile) si inca lupta nu a incetat , ba e si mai apriga acum.

De curand vroia sa ne mutam impreuna, nu!!!!!!!!

I-am propus sa ne casatorim, el - nu inca!!!!

I-am spus ca o sa plec din tara , da!!! a zis ca asteapta

Dar cine stie ce o sa mai fie, de vom fi pana la urma impreuna sau nu, caci l-am iubit si il iubesc mult, pana la Dumnezeu! Dar.. nimic nu e intamplator dragilor. E foarte important sa stim ceea ce vrem in viata si putini inteleg.

Emanuela

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești