Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Buna ziua,

Numele meu este N si sunt un baiat de 26 de ani. M-am gandit sa va spun si eu povestea mea in speranta ca poate va fi de ajutor cuiva.

De la varsta 12-13 ani am inceput sa savarsesc pacatul malahiei (masturbarii), am vrut sa vad cum e. Nu stiu de ce sustin unii, prin diverse reviste si situri, ca masturbarea nu are efecte negative; ba inca sustin, in nestiinta lor, ca e benefica. Eu din cauza acestui pacat am refuzat sa mai merg la biserica. Pacatul acesta mi-a facut mult rau: mi-a adus probleme la aparatul urinar, m-a facut sa fiu mai inchis, mai egoist si mai frustrat, m-a lasat fara o parte din puterea de concentrare si mi-a murdarit sufletul.

Dupa vreo 7-8 ani de zile, Dumnezeu s-a folosit de dorinta mea de desfranare cu o fata si m-a adus din nou la biserica. De atunci am si renuntat la pacat. Nu stiu cum "am" reusit, chiar nu imi aduc aminte si nici nu imi pot explica, dat fiind ca inainte eram foarte robit de acest pacat.

Urmarile acestui pacat inca le mai simt in corpul si in sufletul meu.

Simt un regret, ca nu am fost si eu un tanar care sa ii slujeasca in fecioria lui de pana la casatorie lui Hristos, dar simt si o mica satisfactie, ca in acesti ani de cand am renuntat la pacat m-am nevoit un pic si a fost frumos.

Celor care inca sunt in feciorie as vrea sa le zic sa nu faca dupa obisnuintele vremurilor sau sa se ia dupa diversi "specialisti" ci sa pastreze pana la casatorie comoara pe care o au. Le va fi de folos si pentru trup si pentru suflet. Le va fi de folos si in viata aceasta trecatoare dar Hristos le va da rasplata si in viata viitoare.

Un baiat de 26 de ani

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești